Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PASTILA LUI BOBI Inca patru ani pentru un dans si cativa mici?

O nouă campanie electorală bate la uşă. După aproape două decenii de sacrificii din partea alegătorilor şi cu mari „regrete” din partea aleşilor, vom vedea ce meniuri electorale ne mai servesc oamenii politici. Spectacolele maneliştilor, găleţile de plastic, micii, berea şi cizmele de cauciuc vor mai avea oare aceeaşi aderenţă sau banul cash ar merge mai bine?

Ne amintim nu cu foarte mare plăcere de bătaia pe spaţiile unde se lipeau non stop afişe unul peste celălalt pe de o parte, iar de cealaltă parte alţii le distrugeau, „sport” care ne amintea de originile prostiei şi proverbul: „Unul încarcă, doi descarcă”. Toate acestea sunt posibile datorită unei slabe prestaţii civile şi a unei slabe verticalităţi sociale.

Suntem prea săraci, ca să trăim aşa „ieftin”

Timpul care a trecut de la primele alegeri postdecembriste  nu a fost suficient pentru a conştientiza prostia în care trăim. Este vorba de o mimare a convieţuirii. Oamenii acceptă mult prea uşor să fie furaţi la cântarul politic. Mediul politic nu a fost sancţionat suficient, astfel încât promisiunile făcute să fie respectate şi să nu se mai mintă. Suntem prea săraci, ca să trăim aşa „ieftin”. Intelectualii de rasă şi oamenii politici în adevăratul sens al cuvântului au plătit greu pentru verticalitate. Un exemplu este cel al lui Petre Ţuţea, fost deţinut politic la Aiud.Am făcut o marturisire într-o curte cu şase sute de inşi, în închisoarea de la Aiud. Fraţilor, am zis, dacă murim toţi aici, în haine vărgate şi în lanţuri, nu noi facem cinste poporului român că murim pentru el, ci el ne face onoarea să murim pentru el! (...)Un tâmpit mai mare ca mine nu exista. Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi! De asta numai eu am fost in stare” a spus Ţuţea şi este foarte greu să-l contrazicem.

Cu toţii ştim că viaţa mai bună la care tânjim şi bunăstarea sunt date de muncă şi respectul faţă de muncă. România va creşte doar prin sacrificiul oamenilor şi nu prin aşa zisele strategii politice. Gargara politică nu mai ţine de foame. Praznicul politic trebuie să ne pună mari semne de întrebare precum: Încă patru ani pentru un dans şi câţiva mici? (text: Mihai Rusu, foto: impactnews.ro)
11:28 am Miercuri, 31 August, 2011

1 Comentarii la “PASTILA LUI BOBI Inca patru ani pentru un dans si cativa mici?”

  1. Alexandru spune:

    No Comment!!!!

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare