Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Un fost jucător al echipei FC Botoşani s-a transferat la CS Sănătatea Darabani

Oficialii dărăbăneni au înregistrat ieri la AJF Botoşani transferul lui Alexandru Stancoschi, fostul jucător al echipei fanion, FC Botoşani, care a mai evoluat în Liga a II-a şi a III-a la FCM, respectiv Inter Dorohoi. Preşedintele Dumitru Dănilă a precizat că experienţa lui Stancoschi îl va ajuta şi pe tehnicianul echipei, Ovidiu Ştefănucă.
 
Acordul de transfer al lui Alexandru Stancoschi a fost semnat de Ghiorghi Rotaru, preşedintele Inter Dorohoi, jucător şi preşedintele Sănătatea, Dumitru Dănilă, în 29 ianuarie, acesta fiind cu titlu definitiv. Jucătorul susţine că nu ştie axact cât va juca la Darabani şi că nu au contat banii în acest caz. „Nu ştiu ce va fi mai departe. Ce va dori Dumnezeu, aia va fi. Poate va fi un proiect frumos pe viitor la Darabani, să fiu eu sănătos. Mergem înainte aşa cum este” a declarat pentru Darabaneni.ro, Alexandru Stancoschi.

„Dacă jucătorul îşi va reveni, va juca foarte bine şi are posibilitatea să meargă mai sus, sigur că nu îi vom pune nici o piedică, până când nu ajungem şi noi mai sus. Dacă va avea oferte îi voi da drumul” a precizat şi Dumitru Dănilă, preşedintele Sănătatea Darabani, care recunoaşte că în ultima perioadă a fost „haiducie” la echipă, dar speră să se aşeze lucrurile la clubul dărăbănean. Costel Nechifor, delegatul CS Sănătatea, este de părere că aceasta este o nouă rampă de lansare pentru fotbalist.

Alexandru Stancoschi era considerat în 2012 cel mai bun junior al echipei FC Botoşani, fiind unul dintre jucătorii preferaţi ai tehnicianului Costel Orac. Din nefericire, fotbalistul a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu într-un meci amical cu FCM Dorohoi, moment care i-a scurtcircuitat cariera. Din retur, dărăbănenii doresc să-i „repatrieze” pe Cosmin Ştefănucî şi Răzvan Cărăbuş şi mai pregătesc două transferuri surpriză. (L.B., R.B.)


VEZI şi: Alexandru Stancoschi (FC Botoşani), dublă fractură de tibie şi peroneu

Te-ar mai putea interesa si:  Dumitru DănilăFC BotosaniInter DorohoiFCM DorohoiAlexandru StancoschiGhiorghi Rotaru
6:24 pm Sambata, 30 Ianuarie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare