Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Moş poştaş va aduce pensiile începând cu data de 11 decembriePlata pensiilor şi a indemnizaţiilor prevăzute de legile speciale va fi facută în avans în luna decembrie 2014, se arată într-un comunicat emis de Casa Judeţeană de Pensii în care se precizează că, Compania Naţională Poşta Română şi-a manifestat disponibilitatea de a plăti toate pensiile şi indemnizaţiile până la data de 24 decembrie 2014.

Cei 104.093 de pensionari botoşăneni vor intra, astfel, în posesia drepturilor băneşti, cu două zile lucrătoare în avans, începând cu data de 11 decembrie şi până în data de 24 decembrie. Pentru pensionarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu,  se vor emite avize poştale pentru ca beneficiarii să-şi poată ridica pensiile, în perioada 24-30 decembrie, în zilele în care unităţile poştale vor fi deschise. Pentru beneficiarii care au optat pentru plata în conturi bancare, virarea drepturilor de pensie se face la datele stabilite prin convenţiile încheiate cu fiecare bancă.Asigur toate categoriile de pensionari din judeţul Botoşani că în luna decembrie pensiile vor fi plătite în avans, aşa încât toţi pensionarii să poată întâmpina cum se cuvine Sărbatorile de Craciun şi Anul Nou. În această perioadă se fac toate eforturile privind emiterea documentelor şi stabilirea procedurilor de lucru pentru ca decalarea în avans a plăţii pensiilor din sistemul public de pensii şi a altor drepturi prevăzute de legi cu caracter special să poată fi facută, iar banii să ajungă în timp util la toţi beneficiarii”, a declarat directorul executiv al CJP Botosani, Marius Constantin Budăi.
Te-ar mai putea interesa si:  CJP BotosanipensionariMarius Budai
9:21 pm Vineri, 05 Decembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare