Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI cine sunt câştigătorii concursului „Micii pompieri” de la Darabani FOTO

„Micii pompieri”, concursul adresat preşcolarilor, a ajuns deja la ediţia a IX-a. Anul acesta, pe podiumul concursului s-au clasat 4 echipe, două pe primul loc, care sunt calificate la faza judeţeană din 24 mai.

Concursul are un caracter educativ şi tehnico-aplicativ, în domeniul  apărării împotriva incendiilor, fiind găzduit de Grădiniţa cu program prelungit din urbea de pe malul Prutului. Au participat 5 echipaje din Darabani, Bajura şi Conceşti, juriul întrecerii fiind format din prof. Marinica Boureanu din cadrul IŞJ Botoşani, Gheoghe Sîsîac, şeful SVSU Darabani, educatoarea Mihaela  Onofrei, reprezentant al cadrelor didactice şi Silvia Hrimiuc, reprezentantul părinţilor. De buna desfăşurare a concursului s-au ocupat cadrele didactice Zîna Andronic, Floriţa Mardar şi Lucian Florea.

„Este unul dintre concursurile preferate ale copiilor. Sarcina noastră, a educatoarelor, este să descoperim împreună activităţi din viaţa de zi cu zi privind prevenirea incendiilor. Deşi a fost organizat la o dată târzie, colegele mele au tratat această activitate cu interes şi responsabilitate, pentru care le mulţumesc” a precizat Zîna Andronic.
 
 

Clasament:
Locul I
Unitatea  de  învăţământ: Grădiniţa nr. 2 Darabani                                    
Profesor / educatoare:  Andronic Zîna
Echipajul  format  din   preşcolarii:

1.    Chirilă Vlad
2.    Papaghiuc Teodora
3.    Dănăilă Alexandru

Grădiniţa Bajura                                    
Profesor / educatoare:  Ichim Viorica
Echipajul  format  din   preşcolarii:1.    Nazare Karina
2.    Zaharia Darius
3.    Postolache Fabiana

Locul II
Unitatea  de  învăţământ: Grădiniţa nr. 5 Darabani                                    
Profesor / educatoare:  Mardar Floriţa
Echipajul  format  din   preşcolarii:

4.    Barbacariu Andreea
5.    Străjeru Maria
6.    Hrimiuc Ştefan

Locul III

Unitatea  de  învăţământ: Grădiniţa Conceşti
                                        
Profesor / educatoare:  Grigoraş Anca
Echipajul  format  din   preşcolarii:

1.    Lupuşoru Patricia
2.    Alupoaie Taisa
3.    Beşliu Fabiana
   
Menţiune

Unitatea  de  învăţământ: Grădiniţa Teioasa
                                        
Profesor / educatoare: Caba Mihaela
Echipajul  format  din   preşcolarii:

1.    Matei Mădălina
2.    Iancu Beatrice
3.    Merticaru Darius

Echipele clasate pe primele trei locuri s-au calificat la faza judeţeană a competiţiei care va avea loc în 24 mai la Grădiniţa nr. 8 din Dorohoi.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Lucian FloreaZina AndronicMicii pompieriFlorita Mardar
12:31 am Sambata, 21 Mai, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare