Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SĂNĂTATEA sperie Moldova la futsal. „Victoriile aduc victorii” GALERIE FOTO

Echipa de futsal a Sănătăţii Darabani a reuşit performanţa extraordinară de a învinge în 8 zile Ceahlăul Piatra Neamţ şi Politehnica Iaşi, cluburi de tradiţie ale Moldovei. Victoria dărăbănenilor a fost umbrită de accidentarea lui Cosmin Curtean, căruia conducerea, stafful tehnic şi jucătorii i-au dedicat victoria.

„S-a schimbat mentalitatea în echipă, am tacticizat jocul, nu ne-am bazat pe oportunisme. Victoriile aduc victorii” ne-a declarat antrenorul Mihai Rusu. Cosmin Curtean a deschis scorul numai după două minute de joc, dar şi-a dislocat umărul după o contră cu un adversar, fiind transportat cu ambulanţa la spital. Cristian Cimpoeşu a fost din nou providenţial pentru echipă, dublând avantajul gazdelor. Teodor Hirceag a redus din handicap pentru ieşeni în min. 15, dar a fost doar un foc de paie. Bogdan Dumitraşcu, jucătorul descoperit la Cupa Darabaneni.ro şi Cristian Cimpoeşu, goalgeterul ultimei ediţii a competiţiei amintite, au stabilit scorul final: Sănătatea Darabani-CSM Politehnica Iaşi 4-1.

„Este meritul copiilor. A revenit Lupu şi ne-am mai întărit cu Frumuzachi şi Discălicău. Îi felicităm!” a spus şi prof. Ovidiu Ştefănucă. În acest ritm, Sănătatea ar putea participa pentru al doilea an consecutiv la Final Four-ul Campionatului de tineret U’ 19.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini de la meci. Mulţumim pentru fotografii directorului Liceului „Dimitrie Cantemir””, dl. prof. Alin Prisăcariu
Te-ar mai putea interesa si:  Ovidiu StefanucaMihai RusuFinal FourSanatatea Darabani FutsalCSM Politehnica Iasi
9:35 pm , 12 Martie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare