Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Scurt necrolog pentru cel ce-a fost colegul și prietenul Radu Pop FOTO Ultimul drum al profesoruluiFostul director al Liceului ”Dimitrie Cantemir”, Victor Barbacariu, a compus câteva versuri în memoria regretatului profesor de educație fizică și sport, Radu Pop, care a plecat la cele veșnice sâmbătă dimineață. Vă reamintim că prof. Pop va fi condus pe ultimul drum miercuri, orele 12:00.

Duminică, zi de sabat,
Dar clopote în dangăt bat,
Oraşul este siderat,
Profesorul RADU a decedat.
Elevi, colegi, prieteni, ne-amintim
De clipele când împreună am stat.
Şi felul tău de-a fi,  îl povestim
Şi-l dăm exemplu de urmat.
Dumnezeu te-a înzestrat,
Cu-abilităţi şi har aparte.
Şi la chitară ne-ai cântat,
Şi ore făceai „ca la carte”.
În ASTEA,  sufletul ţi-ai pus,
Şi le-ai dat  totul din tine.
Timp, efort, mereu dispus,
Ca totul să fie cât mai  bine.
    
     Dar Dumnezeu se pare c-a avut,
     Nevoie de un DASCĂL priceput.


     Şi te-a luat de lângă noi, cei dragi,
     În Edenul cu crini şi fragi.
     De-aceea,  în final, plini de tristeţe şi regrete,
     Îţi spunem „ADIO” şi urarea creștinească,
     DOMNUL CEL SFÂNT  SĂ TE  IERTE,
     BUNUL DUMNEZEU SĂ TE OCROTEASCĂ!

UPDATE: Aproximativ 400 de persoane l-au condus pe ultumul drum pe prof. Radu Pop
Te-ar mai putea interesa si:  Radu PopVictor Barbacariu
7:10 pm Marti, 20 August, 2019

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare