Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

SE ŞTIU primii directori dărăbăneni ai unităţilor de învăţământ. VEZI ce punctaj au obţinut


Joi, 20 octombrie, doi dintre candidaţii la posturile de directori ai Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, Angelica Creţu şi Ovidiu Ştefănucă, şi-au confirmat valoarea şi la evaluarea CV-ului plus interviu, obţinând un punctaj final de 127,3, respectiv 128,3 şi promovând astfel concursul. Alin Prisăcariu, cel care a promovat proba scrisă pentru postul de director plin al Liceului „Dimitrie Cantemir” urmează să fie evaluat luni.

Profesorii dărăbăneni au fost evaluaţi la Casa Corpului Didactic din Botoşani, de către o comisie condusă de inspectorul şcolar Olguţa Şchiopu. Angelica Creţu a spus că doar printr-un efort conjugat se va obţine performanţă la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”. „Nu m-am îmbătat cu apă rece. Sunt conştientă că nu va fi uşor. Am spus şi comisiei că mă bazez în primul rând pe colegii mei, pe Ovidiu (n.r.-Ştefănucă, noul director adjunct) şi celelalte cadre didactice, inclusiv pe colectivul de părinţi. Luăm ce e bun şi ducem mai departe” a declarat pentru Darabaneni.ro, prof. Creţu.

„Cred că o să mă descurc. Le mulţumesc celor care mi-au fost alături: colegi, părinţi, prieteni, în special prietenei mele şi la toată lumea” ne-a mărturisit şi Ovidiu Ştefănucă, care consideră că va forma o echipă bună cu Angelica Creţu la conducerea Şcolii „Leon Dănăilă”. Actualul director al unităţii de învăţământ, Lucian Florea, nu a promovat proba scrisă a examenului, după ce a obţinut 31,85 de puncte, promovând examenul doar cadrele didactice care au obţinut cel puţin 35 de puncte. Noii directori vor fi validaţi în 16 decembrie.

 Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”directorii scolilor din Darabaniconcurs directori scoli
11:52 pm Joi, 20 Octombrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Zeci de botoșăneni stau la rând pentru a-și cumpăra bucatele de Paști, o imagine mai des întâlnită în vremurile de mult apuse. Să fie acesta un semn că pandemia este la final sau este acesta chiar rezultatul crizei sanitare?


Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare