Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI ierarhia absolventilor de clasa a VIII-a si la ce licee vor merge cei mai buni elevi darabaneniInspectoratul Şcolar Județean a afișat ierarhia elevilor care au absolvit clasa a VIII-a. În următoarele zile aceștia trebuie să opteze pentru ce licee și ce specializări doresc. Rezultatele repartiției vor fi afișate pe 16 iulie. Cei mai buni elevi dărăbăneni îşi vor continua studiile la Liceul „Dimitrie Cantemir” din localitate, dar şi la unităţi de elită din Botoşani.

Vineri, 4 iulie a afost afișată pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean lista ierarhică cu absolvenții claselor a VIII-a care au susținut examenul de Evaluare Națională. Cea mai bună poziție în clasament a unui elev dărăbănean estea cea deținută de Letiția-Ioana Munteanu, eleva Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, care ocupă locul 32 cu media 9,75 şi care, va studia în continuare, cel mai probabil, la Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani, la fel ca şi colegii săi, Lorena-Mihaela Ciurariu (medie de admitere 9,69) sau Sergiu Papaghiuc (medie de admitere 9,58). Alţi elevi foarte buni precum AnaMaria-Mădălina Hrimiuc (medie de admitere 9,57) doresc să meargă la licee de elită din Botoşani, precum Colegiul „Mihai Eminescu”.

În perioada 4-8 iulie elevii împreună cu părinții şi diriginţii lor trebuie să completeze, la școlile de proveniență lista cu opțiuni pentru admiterea la liceu. Până pe 9 iulie, aceștia vor avea posibilitatea să verifice dacă au apărut erori la introducerea datelor lor în calculator. Pe 15 iulie va avea loc repartiția computerizată, iar pe 16 vor fi afișate rezultatele. Acestea vor fi făcute publice atât la școlile gimnaziale de proveniență ale elevilor dar și la unitățile liceale. În topul preferințelor absolvenților de gimnaziu se află Liceul „Dimitrie Cantemir” din localitate, dar au fost și câțiva care au optat pentru licee botoșănene. În general cei care optează pentru profil real au decis să rămână la liceul din Darabani cei care s-au hotărât pentru un profil uman, specializare filologie sunt înclinați spre liceele cunoscute din municipiul  reședință de județ.Liceul „Dimitrie Cantemir” scoate la concurs anul acesta șase clase de liceu, cu un total de 168 de locuri. Unitatea de învăţământ dărăbăneană are două clase la profil Real, pentru domeniile Matematică-informatică și Științe ale naturii, o clasă la profil Uman pentru specializarea Științe sociale, două clase la profilul Tehnic pentru domeniile Mecanică și Industrie și textile pielărie și o clasă pentru profilul Resursele naturale și protecția mediului cu specializarea Industrie alimentară. Liceul din Darabani a organizat și trei clase pentru învățământ profesional de trei ani, două clase pe specializarea Mecanică cu 56 de locuri și o clasă pentru specializarea Industria textilă și pielărie cu 28 de locuri. (A.D.A., foto: facebook)

CLICK AICI pentru a vedea ierarhia tuturor absolvenţilor ciclului gimnazial din judeţul Botoşani
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”Colegiul „Mihai Eminescu” BotosaniAdmitere 2014
3:42 pm Sambata, 05 Iulie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare