Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Autocare puse la dispoziţia suporterilor dărăbăneni pentru deplasarea la OneştiSuporterii dărăbăneni vor avea la dispoziţie cel puţin două autocare pentru a-şi putea susţine echipa favorită, ACS Sănătatea, la partida retur de la Oneşti, programată sâmbătă, orele 17:30, pe stadionul CSM din oraşul de pe malul Trotuşului, meci crucial pentru calificarea în Liga a 3-a. Autocarele vor pleca sâmbătă, orele 10:00, din faţa Primăriei Darabani.

Primul autocar de 56 de persoane este asigurat de consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim, care a comandat şi 40 de eşarfe (foto jos) pentru suporterii dărăbăneni. Înscrierile se fac la Constantin Chirilă (tel. 0745664926). Fiecare dărăbănean care doreşte să facă deplasarea gratuit la Oneşti trebuie să se înscrie cu o copie după cartea de identitate. „80-100 de persoane m-au anunţat până acum că doresc să meargă cu noi la Oneşti, dar aproximativ 40 au adus copiile după buletin” ne-a comunicat Chirilă.

Al doilea autocar este pus la dispoziţie de conducerea ACS Sănătatea, în speţă preşedintele Dumitru Dănilă, iar înscrierile se fac la delegatul clubului, Costel Nechifor (tel. 0740604769). „Dacă se va completa şi cel de-al doilea autocar, luăm în calcul şi un al treilea” ne-a informat Nechifor. Suporterii dărăbăneni sunt rugaţi să se înscrie în timp util, pentru că aceste curse speciale şi numărul de suporteri trebuie înregistrate la autorităţile competente, cu cel puţin 24 de ore înainte de plecare. De asemenea, mai mulţi suporteri din judeţ vor face deplasarea la Oneşti cu maşinile personale. 
Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimDumitru DănilăACS Sanatatea DarabaniAS Viitorul Curita
7:52 pm Marti, 20 Iunie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare