Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Darabanenii, primii la Concursul National "Copilul in familie"Luni, 9 mai 2011, s-a desfăşurat la Centrul Eparhial Iaşi faza superioară a Concursului Naţional de Creaţie "Copilul în familie". Dupa etapa care a avut loc la nivel de protopopiat, oraşul Darabani a fost reprezentat mai departe de Alexandru Zîză la secţiunea literară, respectiv Alexandra Scriba la secţiunea artistică, aşa cum Darabaneni.ro v-a informat în ajunul sărbătorilor pascale.
Prestaţia elevilor dărăbăneni la concursul de la Iaşi a fost de excepţie, Alexandru Zîză obţinând premiul III la secţiunea literară. Elevul Şcolii “Leon Dănăilă” a realizat un eseu cu tema “Botezul meu”, sub îndrumarea prof. Elena Avîrvărei.


Alexandra Scriba a realizat cea mai mare performanţă pentru că şi-a adjudecat premiul întâi prin realizarea unei icoane pe sticlă. Profesorul care a contribuit la acest rezultat senzaţional este preotul Andrei Iulian de la Şcoala Hudeşti.
Joi, Alexandra Scriba a participat la faza naţională a concursului care a avut loc la Patriarhia Română. Vă vom ţine la curent cu rezultatul obţinut de tânăra din Başeu-Hudeşti. (Mulţumim pentru colaborare prof. Laura Aramă)
12:31 am Vineri, 13 Mai, 2011

1 Comentarii la “Darabanenii, primii la Concursul National "Copilul in familie"”

  1. Mirela spune:

    Esti total in urma, faza natională va fi pe 21 mai 2011. Nu mai faceti afirmatii nefondata!!!!!!!!!

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare