Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

POMPIERII VĂ INFORMEAZĂ Scrisoare de la Moş Crăciun


Dragi dărăbăneni,

Doresc să vă informez că în seara de Ajun, mă voi afla în tranzit prin oraşul vostru, pentru a oferi cadouri tuturor dărăbănenilor de pe lista mea.
Având în vedere experienţa neplăcută din anii precedenţi  în timpul periplului meu prin Darabani, când viaţa mi-a fost pusă în pericol, datorită nerespectării unor reguli şi măsuri de prevenire a incendiilor, vă rog să-mi urmaţi următoarele sfaturi:
- Rog proprietarii caselor să-şi cureţe coşurile la timp, pentru a nu-mi arde hainele şi a-mi pârli părul şi barba.
- Depozitarea lemnelor pentru încălzirea locuinţelor să se facă cât mai departe de sursele de foc.
- Oamenii să nu uite să stingă focul din sobe ori lumânările decorative, înainte de culcare
- Lumânările decorative să se folosească numai în suporturi incombustibile şi să fie aprinse cât mai departe de materialele combustibile.
- Nu mai utilizaţi aparate de încălzit improvizate sau decoraţiuni electrice cu defecţiuni.
- Nu suprasolicitaţi sursele de energie electrică din locuinţe, prin utilizarea unui număr mai mare de instalaţii electrice decât puterea nominală proiectată. Am remarcat uneori realizarea unor impresionante „construcţii lego” cu ajutorul tripluştecherelor.
- Nu mai împodobiţi bradul de crăciun cu lumânări aprinse sau cu instalaţii electrice care prezintă defecţiuni.
- Se interzice folosirea de către persoanele fizice a artificiilor şi petardelor.
Sper că în acest sfârşit de an, dărăbănenii vor respecta măsurile de prevenire a incendiilor specifice sezonului rece, astfel încât viaţa mea şi a renilor să nu fie pusă în pericol. În caz contrar, avertizez cetăţenii oraşului Darabani că refuz să le mai aduc cadourile. Vă mulţumesc pentru înţelegere!
 Moş Crăciun

Curierul scrisorii lui Moş Crăciun este  Gheorghe Sîsîiac,  şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Darabani

 8:23 pm Miercuri, 15 Decembrie, 2010

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare