Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Fotbaliştii pitici din Darabani, locul IV la olimpiada şcolară. Liceenii preferă Pepsi, nu Coca-Cola (CUPA) GALERIE FOTO


Week-endul trecut, LPS Botoşani şi Liceul Tehnic „Gheorghe Asachi” au găzduit Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar-faza pe judeţ, respectiv Cupa Coca-Cola, cea mai importantă competiţie de fotbal la nivel de licee. Copiii de la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” s-au comportat onorabil, obţinând locul IV, la prima participare în această fază a competiţiei, în timp ce liceenii de la „Dimitrie Cantemir” au dezamăgit, fiind învinşi de Liceul Tehnologic din Bucecea.

Foarte emotivi, elevii ciclului primar de la „Leon Dănăilă” nu au avut replică în faţa Şcolii 11 (scor 4-0), dar  copiii lui Ovidiu Ştefănucă au dat tot ce au putut şi s-au „răzbunat” pe colegii lor de Şcoala 7 din Botoşani, învingându-i cu 2-1. În finala mică, piticii s-au înclinat, la limită (scor 1-0), în faţa elevilor de la Şcoala Gimnazială „Spiru Haret” din Dorohoi. Profesorul Ovidiu Ştefănucă a fost nevoit să traverseze oraşul Botoşani, pentru a coordona ambele echipe, a doua formată din elevii Liceului „Dimitrie Cantemir”, inclusiv jucătorii de liga a IV-a, Emanuel Bujor, Sebastian Gucianu şi Robert Apetrei, care au şi marcat, dar au ratat de 10 ori mai mult, iar fotbalul i-a pedepsit şi dărăbănenii au pierdut în prelungiri (scor 4-3).

Chiar dacă au condus, la un moment dat cu 2-0, totul s-a terminat când Bujor a început să se certe cu Bogdan Caba, care este şi arbitru în campionatul judeţean. Bucecea a pierdut fără drept de apel finala, în faţa amfitrionilor de la „Asachi” (scor 5-1). La meciul dărăbănenilor a asistat şi preşedintele AJF Botoşani, Bogdan Zanfirescu, care a dat indicaţii brigăzii de arbitri condusă de Mihăiţă Noroc. De asemenea, directorul Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani, Alin Prisăcariu, a încercat să-şi motiveze elevii, dar fără sorţi de izbândă.

CLICK pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”Alin PrisacariuOvidiu StefanucaCupa Coca Cola
12:36 am Joi, 09 Aprilie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare