Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dărăbăneanul Leon Dănăilă, la 84 de ani: „Îmi doresc să nu încetez să salvez vieți”În fiecare zi se trezește foarte de dimineață, citește, se documentează, apoi pleacă la spital, unde face vizita și operează. „Doar marțea am o activitate intensă la Senat, astfel încât activitatea profesională medicală este neîntreruptă. La Senat particip la ședințele în plen ale acestuia, iar când este cazul, la ședințele în plen reunite ale Senatului și Camerei Deputaților. De asemenea, particip și la activitatea Comisiilor de Sănătate și de Educație, unde se discută cele mai arzătoare probleme legate de aceste domenii și se dau soluții.”, spune academicianul și senatorul PNL, conform QMagazine.ro


Îmi doresc să continuu activitățile pe care le-am amintit anterior și să nu încetez să salvez vieți. Iar din punct de vedere politic, să realizez ceva mai mult pentru sistemul sanitar din România.

Peste 40 000 de operații reușite și o rată a mortalității redusă de la 51% la 4%

„Medicina din România a făcut progrese în ultimii 50 ani, materializate prin efectuarea unor operații din ce în ce mai complexe, prin dotarea spitatelor cu aparatură modernă (microscop operator, angeograf, chirurgie endovasculară, transplant de organe). În afara acestor dotări și practici noi, aș putea spune că și pe plan științific lucrurile au evoluat considerabil. Activitatea mea științifică, spre exemplu, s-a evidențiat prin lucrări de înaltă ținută, publicate în țară și în străinătate. Activitatea didactică s-a manifestat prin predarea cursurilor la Facultățile de Medicină și Psihologie. De asemenea, am avut o activitate intensă de conducere ca director al spitatului Gh. Marinescu și a Institutului de Neurochirurgie și Neurologie din București. Am publicat peste 54 de cărți, atât în țară, cât și în străinătate, în română și în engleză, care sunt în acest moment răspândite pe plan internațional. Și nu în ultimul rând, aș putea spune că am avut un aport la evoluția medicinei din România, prin efectuarea a peste 40 000 de operații, prin care am redus mortalitatea de la 51% la 4%.”Doresc tuturor să îmi urmeze exemplul. Să iubească oamenii și să aibă puterea de a își sacrifica viața pentru viața semenilor, conform principiului care m-a ghidat și mă ghidează: Pentru mine viața înseamnă ceilalți, astfel cum apare și în interiorul muzeului meu de la Darabani. Din aceleași rațiuni și din dragoste pentru oameni, am donat Primăriei casa părintească din satul natal, alături de colecția de obiecte de artă pe care am achiziționat-o de-a lungul vieții, cărțile, diplomele obținute și multe alte obiecte ale copilăriei mele.

sursa: QMagazine.roTe-ar mai putea interesa si:  Leon Danaila
12:38 am , 02 Iulie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare