Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

TÂNĂR ŞI NELINIŞTIT Young Boys-Independentul Darabani 1-3 GALERIE FOTO


Independentul Darabani, echipa finanţată de consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim, care îşi doreşte al doilea mandat, a spălat ruşinea din ultima etapă şi a învins pe Young Boys, nu fără emoţii, cu 3-1. Tîrniceru a fost ca un leu în cuşcă. Bogdan Ceică a reuşit o „dublă” şi i-a mai descreţit fruntea, la final, alesului dărăbănean.

Dărăbănenii nu au venit în campanie electorală la Botoşani, ci să facă campanie fotbalului spectacol. Dar nu a fost aşa în prima repriză, când s-au precipitat şi le-a lipsit…ultima pasă. Vlad Costaş a deschis scorul în min.4, dar Marian Uţanu a egalat dintr-o lovitură de la 7 m, un minut mai târziu. Un sfert de oră din primul mitan meciul a fost unul de uzură pe un teren îmbibat cu apă, timp în care finanţatorul Dan Tîrniceru-Ifrim, dar şi tatăl lui Robert Gucianu şi-au pierdut răbdarea. „Jucaţi ca la antrenament. Mai marcăm şi noi astăzi?” a răbufnit Octav Gucianu.

În debutul celei de-a doua reprize, Young Boys, echipă cu o medie de vârstă mai mare ca a „independenţilor”, a jucat bine, lovind şi bara transversală, dar Alin Andruş l-a înlocuit între buturi pe Iulian Grigoraş şi a pus lacăt porţii dărăbănenilor. „Băieţii tineri” s-au stins după ce Marius Cojocaru, cel mai bun jucător al lor, a părăsit terenul accidentat. Cu o mai bună condiţie fizică, dărăbănenii au preluat frâiele partidei, iar Bogdan Ceică a punctat de două ori în 3 minute (’30 şi ’33). După ce a fost un butoi cu pulbere, Dan Tîrniceru-Ifrim şi-a permis la final să se amuze copios în momentul în care administratorul terenului a fost lovit în cap de un balon.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimIndependentul DarabaniYoung Boys
12:49 am Sambata, 14 Mai, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare