Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Micii absolventi ai Grupului Scolar Darabani GALERIE FOTO


Joi a avut loc festivitatea de absolvire a celor 33 de elevi de clasa a VIII-a din cadrul Grupului Şcolar Darabani. Diriginta clasei, prof. Marinela Prisăcariu, a strigat pentru ultima dată catalogul. Cea mai înaltă treaptă a podiumului clasei a fost ocupată de eleva Smărăndiţa David, căreia i-a fost înmânată şi medalia de bronz obţinută la concursul naţional de matematică „Euclid” plus o menţiune la olimpiada de istorie. Al doilea elev al clasei a fost Şerban Bărănceanu care şi-a adjudecat şi premiul al III-lea la concursul de matematică „Năstăsescu”, pentru care urmează să primească medalia de bronz. Alexandra Zvorişteanu a ocupat cea de a treia treaptă a podiumului micilor absolvenţi plus o diplomă pentru clasarea pe locul secund la centrul judeţean de evaluare în cadrul concursului naţional de matematică „Năstăsescu”. De asemenea, absolvenţii ciclului gimnazial au fost recompensaţi de către directorul Alin Prisăcariu cu diplome pentru rezultatele obţinute la alte concursuri şcolare. Elevii au intrat deja în febra examenului de admitere la liceu care va debuta în 20 iunie cu teza la limba română, iar două zile mai târziu cu cea la matematică. (Ionel Bichir, text şi fotoClick pe fotografie pentru a viziona Galeria foto
12:39 am Sambata, 11 Iunie, 2011

2 Comentarii la “Micii absolventi ai Grupului Scolar Darabani GALERIE FOTO”

  1. Serban spune:

    Am 5 cuvinte:AM IESIT ORIBIL IN POZE!

  2. Anonim spune:

    a strigat pentru ultima dată catalogul.........:((

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Darabaneni.ro a revenit după un an la Viișoara, într-o iarnă adevărată ca în nordul Moldovei, pentru a-i ura ”La mulți ani!” veteranului Ghiță Cojocariu, eroul ultimului nostru reportaj, care a devenit în 12 februarie cetățean de onoare al comunei sale natale.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare