Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

EXCLUSIV Mici politisti de frontiera pentru o zi GALERIE FOTO


Sectorul Poliţiei de Frontieră Darabani şi-a deschis porţile în data de 1 iunie pentru elevii a patru clase primare de la Şcoala Generală nr.2 din Corneşti. Pentru o oră, locul învăţătorilor Otilia Farcaş, Mihaela Scutaru şi Claudiu Negru a fost luat de lucrătorii din cadrul SPF Darabani, care le-au prezentat micuţilor o mare parte din echipamentul din dotarea poliţiştilor de frontieră. Şcolarii au analizat aparatura de vedere pe timp de noapte şi s-au jucat cu vestitele pistoale Carpaţi, cu pistoalele mitralieră şi cu radiotelefoanele, dar au trecut repede la motocicletele ATV şi maşinile poliţiştilor, care au reprezentat principalele atracţii pentru copii. Astfel maşinile Volkswagen Transporter şi Passat Combi, Massif Iveco, Nissan Pathfinder şi piesa de rezistenţă Land Rover-ul cu aparatura foarte sofisticată din dotare au fost pilotate rând pe rând de toţi copii. Efortul lor a fost răsplătit la final de către poliţişti cu suc, îngheţată şi ciocolată. „De ziua lor, am vrut să le oferim ceva deosebit copiilor, să-i scoatem din mediul lor de zi cu zi. La întoarcere spre casă, doar despre maşini vorbeau”, ne-a spus înv. Mihaela Scutaru. „Mă bucur că pentru o oră copiii s-au simţit adevăraţi poliţişti de frontieră. Ei au  fost foarte încântaţi că s-au putut juca cu maşinile pe care le văd doar la televizor sau ocazional pe stradă”, ne-a declarat subcomisarul Constantin Rugină, şef al SPF Darabani. PS: Click pe fotografie pentru a viziona Galeria foto7:16 pm Miercuri, 01 Iunie, 2011

1 Comentarii la “EXCLUSIV Mici politisti de frontiera pentru o zi GALERIE FOTO”

  1. ce fel de cantec ie asta spune:

    facebook

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare