Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI cele mai bune rezultate obținute de elevii botoșăneni la Olimpiada satelor la mate. O elevă din Bajura calificată la faza naționalăElevii școlilor rurale din județul Botoșani au avut ocazia de a concura sâmbătă, 17 martie a.c., la faza județeană a Olimpiadei satelor la matematică, această etapă a concursului național având loc la Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” din Darabani. Doi elevi din zona celui mai nordic oraș al României s-au calificat la etapa națională: Niculina Jalbă din Bajura și Alexandra Toscariu din Mileanca.

Elevii clasați pe prima poziție de la fiecare clasă vor alcătui lotul județean ce va participa la etapa finală, ce va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 11-13 mai 2018, printre aceștia regăsindu-se eleva Școlii Gimnaziale nr. 1 din Bajura, Niculina Jalbă (prof. Mihaela Mihăilă), dar și Alexandra Toscariu, eleva Școlii Gimnaziale nr. 1 din Mileanca (prof. Dumitru Căruntu). ”Mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au implicat în desfășurarea acestui concurs, elevilor participanți și profesorilor îndrumători. Îmi doresc ca această ediție să deschidă un drum elevilor talentați la matematică din mediul rural. În sprijinul acestora vom veni și la anul, sperăm și mai bine pregătiți” a declarat pentru Darabaneni.ro, Vlad Apachiței, profesorul Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă”.VEZI AICI elevii premiați la faza județeană a Olimpiadei satelor la matematică
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Scoala Bajura
7:50 pm Joi, 22 Martie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare