Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Campania LET’S DO IT, ROMANIA! la Darabani GALERIE FOTO

Zona oraşului Darabani a acces sâmbătă, 12 mai, pe harta campaniei naţionale Let’s Do It, Romania! Deşi s-au înscris la această acţiune peste 700 de elevi (din şcolile: Rădăuţi Prut, Păltiniş, Mileanca, Havârna, Conceşti, Hudeşti, Smârdan şi cele 2 şcoli din Darabani, "Leon Dănăilă" şi Grupul Şcolar din localitate) la acţiunea propriu zisă au luat parte aproximativ jumătate din cei înscrişi. De la Şcoala “Leon Dănăilă” au participat 25 de elevi şi 4 profesori (Moloce Vanda, Ştefănucă Ovidiu, Aramă Laura şi Curcan Adina), care au ecologizat Pădurea Teioasa şi au colectat 60 de saci de deşeuri.

De la Grupul Şcolar au participat un număr de 65 elevi şi 6 cadre didactice (Chiriac Cristina, Barbacariu Carmen, Bâlbă Irina, Lupaşcu Adina, Prisăcariu Marinela şi Chiriac Cristian). Au fost ecologizate zona Oborului, Liziera, Pădurea Buleandra şi Pădurea Bajura-Conceşti colectându-se 105 saci. Din această campanie nu au lipsit nici preşcolarii şi elevii din clasele primare. Un grup de 19 copiii, însoţiţi de educatoarea Camelia Cazacu şi învăţătoarea Doina Hapliuc au ecologizat zona Şcolii din Corneşti. Din fericire, recolta de deşeuri nu a fost prea mare pentru micuţii ecologişti.

Sper ca această activitate să se organizeze din nou şi în toamnă. Cu cât vom aduna mai des gunoiul care ne înconjoară şi cu cât vom participa mai mulţi la acest lucru, cu atât vom avea un Darabani mai curat şi frumos în care să trăim. Totdeauna când aruncăm ceva pe jos trebuie să ne gândim că e nevoie de cineva în urma noastră care să strângă acel gunoi. Mulţumesc elevilor şi colegilor care au ales să petreacă ziua de sâmbătă în acest fel: curăţând oraşul de gunoi.” a declarat pentru Darabaneni.ro , Chiriac Cristina, director adjunct al Grupul Şcolar Darabani.Faptul că s-au strâns mai puţine deşeuri decât în anii anteriori nu face decât să ne bucure; înseamnă că aceste acţiuni şi-au atins scopul: acela de a conştientiza că deşeurile trebuie depozitate în locurile special amenajate şi nu aruncate la întâmplare, pe unde apucăm. Scopul nostru este unul comun: să avem un oraş frumos şi un mediu curat”  ne-a spus şi Prisăcariu Alin, directorul Grupului Şcolar Darabani, coordonatorul local al acestei campanii de ecologizare. (A.D.A.)

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto8:58 pm , 13 Mai, 2012

3 Comentarii la “Campania LET’S DO IT, ROMANIA! la Darabani GALERIE FOTO”

 1. jeo ecolojistu spune:

  Foarte frumos, dar gunoaiele au fost mai putine pentru simplul motiv ca in anii trecuti actiunea se desfasura in septembrie, nu in mai...Dar Prisacaru se da si el mare... De-acum ramane sa curatam orasul de gunoaiele pedeliste...Actiunea va avea loc pe 10 Iunie! In loc de saci, vom avea niste dube cu motorul pornit si cu rezervoarele pline, pana la primul tren...Directia Siberia!!! ca tot vor ei miscare... Darabaneni, VOTATI CU CAPUL, NU CU INIMA! SAU MAI BINE CU FICATUL!

 2. KIKI spune:

  Din cate stiu Darabaniul a fost condus de USL( domnul Burlacu) deci de cine trebuie sa scapam?

 3. love spune:

  RESPECT!

 4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare