Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Lansare CD colinde „Lumina lina” GALERIE FOTO & VIDEO


Miercuri, 21 decembrie, orele  15.00, a avut loc în Sala de şedinţe a Primăriei Oraşului concertul de colinde „Lumină lină”, prilejuit de lansarea unui compact disc de colinde interpretate de copii clasei a IV-a B de la Şcoala Generală „Leon Dănăilă”, coordonaţi de învăţătoarea Violeta Ungureanu. CD-ul (foto jos), ce conţine 18 colinde, interpretate de un grup de 20 de elevi, a fost înregistrat la Catedrala Mitropolitană din Iaşi şi Biserica Sf. Gheorghe (Mitropolia Veche). Cheltuielile legate de înregistrare şi imprimare, de aproximativ 2000 lei precum şi o parte din costurile de transport au fost suportate de către preotul Ungureanu Ioan, de la Parohia Schitu Orăşeni, Botoşani, soţul învăţătoarei Violeta Ungureanu.

La concertul de lansare, au fost prezenţi pe lângă membri ai comunităţii locale, primarul Ghiorghi Burlacu, prof. Cornelia Palamariu, director al Şcolii Generale „Leon Dănăilă”, dar şi inspector şcolar Rica Rotariu. Poetul Victor Teişanu a luat cuvântul, remarcând munca depusă de copii împreună cu dascălul lor, mai ales că maniera de interpretare bizantină a colindelor, presupune un grad de dificultate ridicat. „Această reuşită este rodul ostenelilor depuse de copii în a deveni „luceferi” sau vestitori ai colindului bun şi Sfânt din nordicul oraş Darabani pentru toţi copii şi părinţii din întreaga ţară” ne-a declarat prof. înv. primar Ungureanu Violeta, iniţiatoarea şi coordonatoarea acestui proiect. (foto şi video Ionel Bichir)Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto

VIDEO10:49 pm Joi, 22 Decembrie, 2011

5 Comentarii la “Lansare CD colinde „Lumina lina” GALERIE FOTO & VIDEO”

 1. x spune:

  unde se poate gasi cd'ul si ce pret are? vrem si noi darabanenii sa'l cumparam:D

 2. pr.ioan ungureanu spune:

  Are pretul de 10 Ron si se gaseste la magazinul de obiecte bisericesti din Darabani.

 3. camelia spune:

  si ingerii in ceruri canta odata cu acesti copii

 4. ionut jar spune:

  Fondurile incasate ce destinatie au si cine detine drepturile de autor?

 5. iustina mohoriuc spune:

  Ma bucur ca am putut face parte din acest cor.Stima si respect doamnei invatatoare si parintelui!

 6. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Zilele Nordului sub clar de lună...Cei 7 ani de acasă...LA MULȚI ANI!

Sondaj
Sunteți de acord ca ședințele Consiliului Local Darabani să fie transmise live de către televiziunea locală sau online?

   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare