Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

O elevă de la Liceul „Dimitrie Cantemir” a obţinut la BAC singura medie de zece din judeţ. VEZI toate noteleAstăzi au fost afișate rezultatele examenului de Bacalaureat. Rata de promovabilitate la nivel de județ de 72,6% este peste media națională de 66,41%. Performanţă extraordinară a şcolii dărăbănene: eleva Liceului „Dimitrie Cantemir”, Elena-Raluca Munteanu, a obținut singura medie de 10 din județ.

Absolvenții de liceu din toată țara, care au susținut examenul de Bacalaureat au trecut astăzi prin emoțiile publicării rezultatelor. Media de promovabilitate a fost mai mare decât anul trecut, 66,44% dintre elevii care au intrat în examen au obținut medii mai mari de 6. Botoșanii se situează în acest an printre judeţele cu cea mai mare promovabilitate din ţară. Dintre absolvenții de liceu botoșăneni care au trecut prin febra examenului, 72,6% au trecut examenul maturității. La Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani au fost înscriși la examen 173 de absolvenți. Dintre aceștia 12 elevi nu s-au prezentat. Pentru 51 dintre absolvenții care s-au prezentat în sălile de examinare, rezultatele nu au fost cele dorite, aceștia nereușind să obțină la final media minimă 6. Din fericire, la liceul dărăbănean s-a înregistrat și cea mai mare performanță la nivel de județ. Eleva Munteanu Elena-Raluca a reușit să obțină singura medie de 10 din județ. Podiumul a fost completat de David Sămărăndița cu media generală 9,83 și de Caba Bogdan Vasile cu media generală 9,8.


Eleva care a obținut media cea mai mare este originară din Havârna. Pentru ea subiectele nu au fost foarte dificile, mai ales că a început pregătirea temeinică pentru acest examen de la începutul clasei a XII-a. În ceea ce privește planurile de viitor, Raluca a declarat că dorește să-și urmeze părinții în practicarea profesiei de medic.„Bacalaureatul mi-a provocat mari emoții, deoarece reprezintă trecerea noastră, a adolescenților, spre o altă etapă a vieții, pentru unii fiind chiar un examen decisiv. Am începutul să mă pregătesc, alocând un timp suplimentar materiilor pentru Bac, de la începutul clasei a XII-a. Subiectele nu au fost grele, însă unele au necesitat o atenție sporită, deoarece așa s-a făcut diferențierea între candidați. Mă bucur că am obținut această notă, a fost o surpriză plăcută pentru mine. Vreau să-mi urmez părinții în alegerea facultății, așa că acum mă pregătesc să susțin examenul de admitere la Universitatea de Medicină din Iași. Le mulțumesc părinților mei, pentru că m-au susținut și nu m-au lăsat să renunț atunci când simțeam că nu mai am putere să învăț. Domnilor profesori care mi-au împărtășit din cunoștințele dânșilor, care au avut răbdare să mă învețe și să mă călăuzească, le port un respect deosebit și le voi rămâne recunoscătoare mereu” a declarat Elena-Raluca Munteanu pentru Darabaneni.ro.VEZI AICI notele obţinute la Bac de elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani
Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”Elena Raluca MunteanuBAC 2015rezultate BAC
9:09 pm Marti, 07 Iulie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare