Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Prutul se intoarce in albie la Oroftiana, dar cota sa a crescut la Radauti-PrutUna caldă, alta rece pentru locuitorii de pe malul Prutului. Potrivit măsurătorilor efectuate de lucrătorii Sistemului de Gospodărire a Apelor Botoşani, începând cu orele 20:00 cota râului Prut la intrarea în ţară, în localitatea Oroftiana, a început să scadă. O oră mai târziu, însă, la Rădăuţi-Prut apele aveau cu 50 cm peste cota de atenţie şi tendinţa este de creştere
.La orele 21:00, nivelul apei măsura 574 cm la Oroftiana, în scădere cu şapte cm faţă de ora precedentă, tendinţa fiind de scădere. La aceeaşi oră (21:00), la Rădăuţi-Prut, râul Prut măsura 340 cm, cu 50 cm peste cota de atenţie, iar tendinţa este de creştere. 

Şefii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din Suharău, Hudeşti, Darabani, Păltiniş, Rădăuţi-Prut, Coţuşca, Mitoc, Manoleasa şi Ripiceni şi două grupe operative ale I.S.U. Botoşani monitorizează permanent râul Prut.


Te-ar mai putea interesa si:  Radauti Prutraul Prutinundatii
11:12 pm Vineri, 16 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare