Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Începe CUPA CENTENARULUI la fotbal în sală! VEZI grupele9 echipe din Botoșani, Dorohoi, Curtești, Bucecea, Hudești, și bineînțeles Darabani se vor întrece de miercuri până sâmbătă în Sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” pentru câștigarea Cupei Centenarului, competiție inițiată de căpitanul echipei Sănătatea Darabani, Alexandru Stancoschi.

Nu s-au impus condiții privind vârsta sau legitimarea jucătorilor. ”Vom juca de plăcere. Ne mai destindem acum, înainte de Sărbătorile de iarnă” ne-a mărturisit Alexandru Stancoschi, cel care s-a reunit sub titulatura Casa Andrei împreună cu fotbaliști deja consacrați precum Robert Grumezescu, Adrian Ghiorghiciuc, Adrian Stîncă, Răzvan Halaicu sau Bogdan Ceică, poarta lor fiind apărată de Iulian Grigoraș. O altă echipă tare este Fabio Botoșani, care îi are în componență pe Adrian Cososchi, Ciprian ”Mara” Orășanu sau Edi Sandu, atacantul de la Știința Miroslava, dar și Daco-Getica Bucecea este o ”nucă tare” cu Flavius Gucianu, Bogdan Lumaicu sau Cosmin Matei.Comisia tehnică a Cupei Centenarului este formată din profesorii Ovidiu Ștefănucă și Mihai Rusu. Sponsorii competiției sunt Primăria Darabani, Casa Andrei, II Tîrniceru și Sagrod. Real Hudești-Bucovina Botoșani  este meciul de deschidere, programat miercuri, orele 16:00.
Grupa A: Casa Andrei, Știința Bajura, Atletico Textila, Daco-Getica Bucecea.
Grupa B: Fabio Botoșani, Real Hudești, Unirea Curtești, Eterna Speranță, Bucovina Botoșani.
Te-ar mai putea interesa si:  Cupa Centenarului
8:13 pm Marti, 18 Decembrie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare