Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

IN FOCUL COPILARIEI…„Micii pompieri”…GALERIE FOTO

 

Numeroşi pompieri dintre cei mari, dar mai ales cei mici s-au adunat miercuri la Grădiniţa nr. 2 din Darabani. Nu sunase nimeni la „112”, nici o legătură cu închiderea Spitalului Orăşenesc. Toată lumea venise acolo deoarece se disputa concursul pentru preşcolari „Micii pompieri”. La nivelul zonei oraşului Darabani, întrecerea micuţilor a fost organizată de Zîna Andronic, director al Grădiniţei nr. 2 din localitate, în colaborare cu Ioana Lucaci, de la Grădiniţa nr. 6. Au participat opt echipaje: patru din Darabani(Grădiniţele nr. 2, 4, 5 şi 6) plus  localităţile limitrofe(Conceşti, Păltiniş, Bajura, Alba-Hudeşti), coordonate de educatoarele Viorica Culică, Ioana Lucaci, Dochiţa Irimia, Camelia Cazacu, Anca Pribeagu, Maria Tomacu, Crina Mihăilă şi Adina Atitienei. Juriul concursului a fost compus din Bogdan Adăscăliţei, inspector în cadrul ISU Botoşani, Gheorghe Sîsîiac, şef SVSU Darabani şi un reprezentant al părinţilor, Mihaela Florea. Preşedintele juriului a fost prof. Aurelia Ciura, inspector în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.  „Jurizarea acestei întreceri a preşcolarilor a fost asigurată de specialişti de prim rang. La această ediţie am înregistrat cea mai numeroasă participare, cadrul concursului fiind unul specific temei, iar efectul a fost cel scontat, toată lumea vorbind la superlativ despre această competiţie”, ne-a declarat educatoarea Zîna Andronic.

Conform regulamentului concursului, cei mici au participat la proba teoretică, care a constat în rezolvarea unei fişe de evaluare, şi proba practică, în cadrul căreia au realizat un desen cu situaţii de prevenire a incendiilor. „Organizarea acestui concurs a fost foarte bună, am rămas profund impresionat de lucrările practice ale unor copii. Aceste competiţii sunt un real câştig pentru comunitate”, ne-a declarat Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani. La finalul întrecerii preşcolarilor, echipajele Grădiniţelor nr. 5 şi 4 din Darabani împreună cu cel din Hudeşti au primit menţiuni, premiul III a fost adjudecat de Grădiniţa Bajura, premiul II a revenit Grădiniţelor din Conceşti şi Păltiniş, iar marele premiu a fost atribuit Grădiniţelor nr. 2 şi 6 din localitate. Micuţii au dovedit cunoştinţe solide în prevenirea incendiilor la domiciliu şi grădiniţă, dar au aprins din nou focul în sufletul celor dragi.foto: Lucian Matei

    1:17 pm Joi, 31 Martie, 2011

3 Comentarii la “IN FOCUL COPILARIEI…„Micii pompieri”…GALERIE FOTO”

 1. spectator spune:

  Ce frumosi sunt micutii!!! Iata ca se poate . Cu ei, viitorul arata bine!

 2. didi spune:

  sunt mandra ca se incearca si la noi sa se faca ceva ptr. ca viitorul copiilor nostri sa fie mai bun! felicitari tuturor celor implicati!

 3. tudor spune:

  multa sanate copiilor

 4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare