Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Scolile din Darabani, controlate de inspectorii ISU Botosani GALERIE FOTO


Unităţile de învăţământ de pe raza oraşului Darabani au avut parte în perioada 11-12.12.2013 de un control de prevenire, efectuat de inspectorii ISU Botoşani, care a avut ca obiectiv verificarea respectării normelor și a reglementărilor privind apărarea împotriva incendiilor și protecția civilă, controlul realizării pregătirii și instruirii specifice a angajaților, a modului de asimilare a regulilor și măsurilor specifice, precum și a comportamentului de urmat în cazul producerii unor situaţii de urgență în şcoli.

Controlul s-a încheiat, în toate locațiile verificate, cu exerciții de evacuare, de manevrare a stingătoarelor la locurile de muncă, dar și cu chestionarea angajaților privind obligațiile ce le au în cazul unei situații reale. De asemenea, pe timpul acţiunilor, copiii si elevii au primit sfaturi utile cu privire la respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor pentru perioada sezonului rece şi a sărbatorilor de iarnă.

Împreună cu Gheorghe Sîsîiac, șeful SVSU Darabani, specialistii din cadrul ISU Botosani, au desfăşurat în locuri cu aglomerări de persoane din oraș, o activitate de informare si educare preventivă în domeniul situaţiilor de urgenţă. Dărăbănenii au primit informaţii si materiale tipărite cu privire la principalele măsuri de apărare împotriva incendiilor pe timpul sezonului rece şi în perioada sărbătorilor de iarnă.

Actiunea se înscrie în campaniile naționale de informare preventivă „F.O.C. – Flăcările Omoară Copii” și „R.I.S.C. – Renunță! Improvizațiile Sunt Catastrofale”. „Controlul din şcolile dărăbănene este continuarea acțiunilor Inspecției județene a ISU ce se desfășoară, pe parcursul anului, în toate instituțiile de învățământ din județul Botoșani”  a declarat  col. Radu Ţipişcă, inspecţia de prevenire a ISU Botoşani.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
 

Te-ar mai putea interesa si:  ISU “Nicolae Iorga” al Judeţului BotoşaniGheorghe SîsîiacRadu Tipisca
5:10 pm Joi, 12 Decembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare