Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Alimente impartite de jandarmi persoanelor afectate de nameti FOTOÎn perioada 19-20 decembrie, 58 de lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au executat o misiune de distribuire de alimente, persoanelor afectate de ninsorile abundente din localităţile Horodiştea şi Havârna. Echipaţi cu raniţe, jandarmii au transportat pe jos alimentele, pe drumurile înzăpezite din cele două localităţi, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor.
       
De asemenea, efectivele de jandarmi participante la misiune au acordat sprijin persoanelor vârstnice sau bolnave , prin îndepărtarea zăpezii din curţi, pentru uşurarea accesului la anexele gospodăreşti. „Şi în perioada următoare, jandarmii vor fi pregătiţi să intervină în sprijinul populaţiei, dacă situaţia o va impune, pentru ajutorarea persoanelor afectate de căderile de zăpadă şi de viscol”, ne-a comunicat plt. maj. Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani. „Jandarmii s-au împărţit în echipe şi au distribuit oamenilor din Horodiştea şi Păltiniş ulei, zahăr, făină şi orez” a declarat pentru Darabaneni.ro, Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniş.


Te-ar mai putea interesa si:  Costel RomanescuInspectoratul Judetean de Jandarmi BotosaniDan Izotov
6:08 pm Sambata, 22 Decembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare