Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevă a Liceului „Dimitrie Cantemir”, premiată la faza naţională a Concursului „Petru Poni” FOTO

În perioada 26-29 mai 2016, a avut loc la Slatina etapa naţională a Concursului de Chimie „Petru Poni” la care au participat şi elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani, Giovani Irimea (clasa a X-a) şi Larisa Anechitei (clasa a XI-a), eleva obţinând premiul al II-lea la această întrecere de tradiţie a „chimiştilor”.

Alături de elevii dărăbăneni, din lotul judeţului Botoşani au mai făcut parte şi două eleve din Bucecea: Simina Hîrtie, care a obţinut menţiune special, şi Florentina Răileanu. 
 
„Concursul Naţional de Chimie "Petru Poni" este adresat exclusiv elevilor de la filiera tehnologică. Competiţia a fost strânsă. Sunt mândră de elevii mei care au evoluat mult de la prima participare. O felicit din suflet pa Larisa care a demonstrat că munca şi perseverenţa sunt întotdeauna răsplătite. Am demonstrat încă o dată că la Liceul "Dimitrie Cantemir" Darabani se face performanţă şi la profilele tehnice” a precizat prof. Cristina Chiriac.„Concursul "Petru Poni" a fost o experienţă frumoasă, iar rezultatul obţinut se datorează îndrumărilor d-nei profesoare Chiriac Cristina, care a avut răbdarea necesara de a mă pregăti şi de aceea doresc să-i mulţumesc, la fel şi părinţilor mei care îmi sunt alături şi mă sprijină în tot ceea ce fac!! A fost un concurs cu elevi bine pregătiţi, dar mă bucur ca am reuşit să obţin premiul al II-lea” a spus şi Larisa Anechitei.Te-ar mai putea interesa si:  Cristina ChiriacConcursul National de Chimie "Petru Poni"Larisa Anechitei
10:36 pm Joi, 02 Iunie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare