Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

HRISTOS A INVIAT! Un Paste Luminat darabanenilor de pretutindeni!În aceste zile românii sărbătoresc cel mai important eveniment al creştinătăţii. Jertfa Mântuitorului precum şi Învierea Sa fac să vibreze în inimile ortodocşilor români cele mai înalte şi mai sublime sentimente de credinţă, nădejde şi iubire. Grăitoare în ceea ce priveşte religiozitatea şi tradiţia românilor, Sărbătorile Pascale sunt momentul în care românii sunt cei mai uniţi, se simt cel mai legaţi unul de celălalt prin profunzimea şi însemnătatea evenimentelor. Acum, în acest moment important al spiritualităţii noastre, gândurile noastre cele mai calde se îndreaptă spre cititorii de acasă şi spre cei de pe alte meleaguri. Oriunde am fi, Învierea Domnului ne poartă gândurile spre casă, spre familie, spre cei apropiaţi.Dărăbănenilor de pretutindeni, redacţia Darabaneni.ro le doreşte ca Lumina Sfântă se le aducă în casă încrederea, iubirea aproapelui şi jertfa ca valori supreme ale convieţuirii noastre creştine. Sărbători pline de căldură şi lumină, în jurul mesei îmbelşugate alături de cei dragi, acasă la Darabani sau departe. Învierea Domnului să vă găsească pe toţi împliniţi cu voi înşivă şi cu cei de  lângă voi. Reunirea familiilor şi întâlnirea cu cei dragi este cel mai frumos lucru pe care ni-l aduce Paştele, să ne bucurăm de el. Hristos a Înviat!
11:44 am , 15 Aprilie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare