Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Fosta Casa de Cultura, scoasa la licitatie a patra oara Autorităţile locale din Darabani ţin cu orice preţ să scape centrul oraşului de clădirea fostei Case de Cultură, care se află într-o stare avansată de degradare. De aceea, stabilimentul respectiv a fost scos la licitaţie a patra oară, după ce primele trei tentative au eşuat. Dacă la un moment dat preţul solicitat era de 180.000 lei, fiind ulterior scăzut la 140.000 lei, acesta a ajuns acum la 50.000 lei pentru clădirea şi terenul aferent cu o suprafaţă de 215 mp. Eventualul cumpărător al clădirii de la sfârşitul secolului al XIX-lea este obligat ca în termen de doi ani de zile să o reabiliteze sau să construiască o nouă clădire în loc. „Sunt de acord să se scoată la vânzare această locaţie, pentru a schimba faţa oraşului” a spus consilierul Ion Hriţcu, preşedintele Comisiei de de administraţie publică locală, la ultima şedinţă a Consiliului Local (CL). Dacă nici de data aceasta nu se va găsi un cumpărător, preţul va fi din nou diminuat în primă instanţă cu 10%, iar pentru o reducere mai mare va fi nevoie de încă o şedinţă de CL.


1:10 am , 28 August, 2011

2 Comentarii la “Fosta Casa de Cultura, scoasa la licitatie a patra oara”

  1. darabanean ratacitor spune:

    Da-ti o GRATIS!!!! Cum ati dat si alte !!! Grajduri,terenuri (ex. Grajd la Bajura pt. GH. Caba) s.a.

  2. alt darabanean spune:

    unde, cand, cine? eu m-am interesat la primarie si nimeni nu stia nimic(asa mi-au spus). chiar sunt interesat.

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare