Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ei reprezinta viitorul orasului Darabani! GALERIE FOTOSâmbătă, 25.02.2012, a avut loc o nouă etapă a concursurilor şcolare judeţene. Elevii unităţilor de învăţământ din Darabani au participat şi de această dată în număr mare, iar rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. Cele mai numeroase premii au fost obţinute de elevii din clasele primare ale Şcolii „Leon Dănăilă”. Aceştia au participat la etapa a II-a a Concursului de limba română „Evaluare în educaţie” organizat la Dorohoi şi Botoşani. De la concurs micuţii dărăbăneni s-au întors cu tolba plină de medalii. Unul dintre centrele de examinare a fost Şcoala nr. 5 „Spiru Haret” din Dorohoi, aici obţinându-se nu mai puţin de 3 medalii de aur, 4 medalii de argint şi 2 de bronz.

Medalii de aur, pentru punctaj maxim (100 de puncte) au obţinut Raclariu Julia (clasa a II-a A), Bejinariu Raluca Elena şi Bolohan Claudia Ioana (clasa a III-a C). Medaliile de argint au fost acordate elevilor  Avasiloae Teodora Alexia (clasa a II-a A), Aroşoae Georgiana, Hrimiuc Giulia şi Moisa Andreea Loredana din clasa a III-a C, fiecare participant obţinând 99 de puncte,  iar cele de bronz au revenit elevilor Hanza Casian şi Teioşanu Anton din clasa a II-a A, cu 98 de puncte. Încă 21 de elevi au dovedit un nivel bun de  utilizare a cunoştinţelor de limbă şi comunicare, abilităţi de creaţie, originalitate, întorcându-se acasă cu note mari.

Aceştia sunt:
Clasa a II-a C (înv. Cricleviţ Monica) - Halaicu Fabiana Clarisa (96 puncte), Drob Rareş Casian (94 puncte), Bordianu Roxana (93 puncte), Halaicu Miruna Nicola (93 puncte), Strâmbu Beatrice Bianca (93 puncte), Lisenche Valentin Matei (92 puncte) şi Hrimiuc Adelina (91 puncte).
Clasa a III-a B (înv. Drob Alina) – Avârvărei Iulia Gabriela (96 puncte), Dragută Bianca Adelina (94 puncte), Stoian Teodora (94 puncte) şi Vieru Melisa (92 puncte).
Clasa a III-a C (înv. Plugaru Rodica) – Strîmbu Andreea Alexandra (96 puncte), Rotariu Laura Alexandra (93 puncte) şi Prisacariu Emilian (93 puncte).
Clasa a IV-a A (înv. Chirilă Marcel) – Aionesă Antonia (96 puncte), Ghiorghiu Ioan (96 puncte), Hanza Denis (96 puncte), Dănilă Alexandra (95 puncte), Creţu Diana (94 puncte), Bordeianu Bianca (93 puncte) şi Prodan Marco (90 puncte).

Rezultatele obţinute cu care ne mândrim şi de această dată sunt răsplata muncii perseverente de fiecare zi a copiilor alături de învăţătorii lor, cu susţinerea permanentă a familiei” a declarat pentru Darabaneni.ro  înv. Rodica Plugaru. Aceleaşi remarci a ţinut să le facă şi înv. Monica Cricleviţ: „Seriozitatea şi munca susţinută din fiecare zi au dat roade. Felicitări tuturor elevilor participanţi!Rezultate deosebite au obţinut şi elevii clasei a IV-a pregătiţi de prof. înv. primar Violeta Ungureanu la acelaşi concurs, desfăşurat la Botoşani. De aici elevii s-au întors „doar” cu 4 medalii de aur, 2 de argint şi una de bronz. Pe prima treaptă a podiumului, cu punctaj maxim (100 puncte) au urcat Chirilă Sabin, Cimpoi Ioana, Moroşanu Ioana şi Gucianu Otilia, argintul fiind adjudecat de Avârvărei Bianca şi Moga Melisa cu câte 99 de puncte, iar bronzul i-a revenit elevei Pricob Bianca cu 98 de puncte. Menţiuni au obţinut Mohoriuc Iustina şi Luchian Dumitriţa cu câte 97 de puncte iar Dănilă Cristian a obţinut 95 de puncte.

În aceeaşi ordine de idei, şi la Grupul Şcolar s-a intrat în plin în focul olimpiadelor judeţene. La Liceul Mihai Eminescu s-a desfăşurat Olimpiada Judeţeană de Limbă Engleză. Rezultatele obţinute au fost bune, dată fiind şi dificultatea crescută a subiectelor. Elevii pregătiţi de prof. Adina Lupaşcu s-au întors cu două locuri III (David Smărăndiţa din clasa a IX-a A şi Nazare Teofan din clasa a IX-a B).

Elevele David Ştefana şi Gucianu Diana Mădălina din clasa a X-a B au obţinut menţiuni, acestea fiind pregătite de prof. Barbacaru Carmen. „Concursul a fost destul de dificil, dat fiind faptul că am concurat cu elevi care studiază bilingv şi intensiv limba engleză la liceele botoşănene de prestigiu, dar pe ansamblu cred că rezultatele obţinute sunt meritorii”, a precizat pentru Darabaneni.ro prof. Adina Lupaşcu. (Ionel David)

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto
10:27 pm Miercuri, 29 Februarie, 2012

10 Comentarii la “Ei reprezinta viitorul orasului Darabani! GALERIE FOTO”

 1. dannytiesto spune:

  FELICITARI TUTUROR!!! DAR IN SPECIAL FELICITARI PENTRU HRIMIUC GIULIA!! BRAVO!

 2. Lacra spune:

  Bravo Smara si Teo ! :x

 3. m spune:

  Bravo Stef, Mada si nu in ultimul rand Smara;)

 4. Alesia spune:

  Felicitari Andreea Strambu!!!

 5. Adrian spune:

  Felicitari Smara si Teo !

 6. STEFAN LUCHIAN spune:

  ANTON TEIOSANU ESTI DE NOTA 10!FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Barabasa iulian spune:

  Felicitari copiilor d-nei prof. Ungureanu Violeta care impreuna cu copiii clasei dansei au castigat mai multe medalii decat toti la un loc din clasele vecine !

 8. florentina spune:

 9. florentina spune:

  Felicitari tuturor copiilor ,in special felicitari D lui prof Chirila care an de an se ocupa cu drag de copii si aduce bucurie in sufletele parintilor cu rezultate excelente de la orice concurs felicitari.

 10. gigi spune:

  Felicitari campioanei Raclariu Julia ne-ai facut cinste noua si doamnei invatatoare Criclevit Monica multumim penrtu increderea acordata si pentru efortul depus in pregatirea elevilor succes in etapa a-3-a

 11. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare