Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

În căutarea „Visului de primăvară”. Pelerinaj la Dorohoi şi Schit Orăşeni GALERIE FOTO


Ultimele două zile de „şcoală altfel” au fost dedicate activităţilor cu caracter religios, în uvertura Sărbătorilor pascale. Joi, 5 aprilie, educatoarea Camelia Cazacu a organizat şezătoarea intitulată „Cuvântul care zideşte”. Un grup de copii însoţiţi de părinţi şi cadrele didactice Anişoara Hrimiuc, Filomica Gheorghiciuc, Violeta Ungureanu şi Dana Bajureanu au pornit în pelerinaj prin Dorohoi şi au ajuns până la Schit Orăşeni, de lângă Botoşani. Şezătoarea propriu-zisă a avut loc în Dorohoi, la cantina Seminarului Teologic „Sf. Ioan Iacob de la Neamț”, unde copiii au preparat prăjituri de post şi au încondeiat ouă de Paşte, pe fondul muzical al corului condus de Violeta Ungureanu, „Lumină lină”. Copiii au vizitat bisericile considerate monumente istorice din Dorohoi, şi au oferit daruri semenilor lor de la Centrul de plasament din municipiul vecin, acţiune la care Protopopiatul Darabani a contribuit cu pâine, colaci şi cozonaci.

Ulterior, pelerinii au poposit la Biserica Schit Orăşeni, unde slujeşte preotul dărăbănean Ioan Ungureanu, aici copiii vizitând şi muzeul lăcaşului sfânt.


Vineri, 6 aprilie, elevii înv. Violeta Ungureanu au participat la concursul internaţional „Vis de primăvară”, care a avut loc la Şcoala nr. 17 din Botoşani. Membrii corului „Lumină lină” au obţinut locul I la secţiunea interpretare vocală, cu melodia „Copilărie” de pe ultimul CD. „Copiii s-au simţit minunat, revenind acasă cu o experienţă de neuitat pentru pentru viitorul lor artistic pe care îl dorim cât mai luminos” a declarat pentru Darabaneni.ro prof. înv. primar Violeta Ungureanu (foto dreapta), cadru didactic al Şcolii „Leon Dănăilă” Darabani.

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto


Te-ar mai putea interesa si:  Camelia CazacuVioleta UngureanuSimpozionul Internaţional “Vis de primavară”Vis de primavara
7:33 pm , 08 Aprilie, 2012

1 Comentarii la “În căutarea „Visului de primăvară”. Pelerinaj la Dorohoi şi Schit Orăşeni GALERIE FOTO ”

  1. Onofrei Mihaela Oltita spune:

    Alături de copii de la şcoala Darabani, la simpozionul "Vis de primăvară", care a avut loc la Şcoala nr.17 Botoşani, în ziua de 6 aprilie au mai participat copiii de la Grădiniţa nr.3 Darabani la secţiunea abilitati practice: tehnica quilling(arta de a rula hartia), coordonati de educatoarea: Onofrei Mihaela Oltita si copii, coordonati de educatoarea: Cazacu Camelia. Copii au obtinut premiul I.

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare