Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

A inceput distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea EuropeanaÎncepând cu data de 25 septembrie a.c., la Darabani a început distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană. Beneficiarii acestor ajutoare sunt persoanele care au venituri lunare până în 400 de lei, cele care primesc ajutor social, persoanele cu handicap gradul I și II și șomerii aflați în plată în luna iulie 2013. Cei îndreptățiți vor primi zilele acestea doar 6 produse (făină de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, roşii în suc, zacuscă), urmând ca celelalte să fie distribuite populației pe măsură ce intră în depozitele Primăriei.Împărțirea alimentelor are loc la depozitul din spatele Magazinului Universal, de luni până vineri între orele 9:00 și 15:00. „De trei zile a început distribuirea acestor produse alimentare. Deocamdată oferim doar șase produse. Așteptăm să mai primim zahărul, mierea de albine și conservele de carne. Pe măsură ce vor veni, le vom distribui persoanelor îndreptățite”, a declarat pentru Darabaneni.ro, Orlando Zvorișteanu, referent în cadrul Serviciului de asistenţă socială al Primăriei Darabani.
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria Darabaniajutoare alimentareUE
8:25 pm Vineri, 27 Septembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare