Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Spitalul din Darabani va fi, in final, sectie exterioara a Spitalului Judetean BotosaniSpitalul Orăşenesc Darabani nu va deveni nici secţie exterioară a Spitalului Municipal Dorohoi, nici Centru Multifuncţional de Sănătate (CMS), ci secţie exterioară a principalei unităţi spitaliceşti din judeţ. Senatorul Şerban Mihălescu spune că Executivul va aproba în 26 noiembrie Hotărârea de Guvern (HG) finală în acest sens

Proiectul de HG înaintat Executivului pentru ultima şedinţă a Guvernului din data de 6 noiembrie, privind transformarea Spitalului Orăşenesc Darabani în secţie exterioară a Spitalului Municipal Dorohoi, s-a oprit la Ministerul Justiţiei, care a stabilit că unitatea sanitară din Darabani trebuie alipită Spitalului „Mavromati” din Botoşani, şi subordonată Consiliului Judeţean, care este ordonatorul de credite. În urma demersurilor făcute, candidaţii USL la Parlamentul României, Şerban Mihăilescu şi Costel Şoptică, sunt încrezători că Executivul va aproba redeschiderea spitalului din Darabani până la sfârşitul lunii noiembrie.

Suntem pe drumul cel bun. Este doar o chestiune procedurală” a spus Şoptică. „Hotărârea a fost aprobată de Guvern în formula înaintată de noi. Am primit avizul Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Ministerului Sănătăţii, dar Ministerul Justiţiei ne-a solicitat transferul managementul spitalului din Darabani către Consiliul Judeţean, care este ordonatorul de credite şi apoi unitatea sanitară va deveni secţie exterioară a Spitalului Judeţean Botoşani. Avem aprobarea ministrului Arafat şi a prim-ministrului Ponta ca la Darabani să fie o secţie spitalicească, nu un CMS. Pacienţii din această zonă au nevoie de spital şi noaptea, nu să se încheie programul unităţii sanitare la orele 17:00. Este mai bine pentru Darabani să fie legat direct de judeţ” a declarat pentru Darabaneni.ro, Şerban Mihăilescu, candidatul USL la Senat pe Colegiul Săveni-Darabani.Senatorul UNPR s-a întâlnit astăzi la sediul Prefecturii cu preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, şi primarul Corneliu Aroşoaie. „În urma discuţiilor avute, am stabilit că se va întruni Consiliul Local Darabani în 13 noiembrie, iar o zi mai târziu va fi şedinţă extraordinară de CJ la Botoşani. În final, Executivul va trebui să emită două HG, în 19 noiembrie una, iar pe 26 cea finală. Din păcate, aceasta este birocraţia din România” a conchis Mihăilescu.   

Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăŞerban MihăilescuSpitalul Orăşenesc Darabani
5:09 pm Joi, 08 Noiembrie, 2012

4 Comentarii la “Spitalul din Darabani va fi, in final, sectie exterioara a Spitalului Judetean Botosani”

 1. exCT spune:

  un lucru foarte bun, bravo USL rusine sa le fie rusine PDL-istilor

 2. BatMan spune:

  FELICITARI. Noi AlegAtorii speram sa se concretieze aceata initiativa si speram ca spitalul se va deschide inantea fabricii unde actionari principali sunt burlacu si strugariu. Daca se deschide spitalul domnule Arosoaie vei fi primarul nostru si dupa 2016 spre bucuria unora ........ Hai cu internarile

 3. CM spune:

  Bravo,d-le primar Arosoaie.Desi nu voi mai fi un beneficiar al acestui spital(de fapt nu doresc sa fiu beneficiarulu nici-unui spital) ma bucur extraordinar pt.Acest lucru.Votati USL in Darabani,pt.ca au grija de cei multi si cu nevoi.Doamne-ajuta !

 4. Onofrei M spune:

  VOTATI TOATA SLETA USL si o s-o ducem bine! Mare noroc cu MIKI SPAGA si SOPTICA FALIMENTICA!

 5. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare