Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liceul „Dimitrie Cantemir” are un nou director adjunct. „Nu facem politică în şcoală”Conducerea Inspectoratului Şcolar a înlocuit la începutul acestei luni mai mulţi directori de şcoli şi nici oraşul Darabani nu a fost ocolit. Corneliu Subotnicu a preluat funcţia de director adjunct al Liceului Dimitrie Cantemir din localitate, deţinută până la finele lunii august de către Florin Ignat. Subotnicu exclude o mutare politică şi nu îşi doreşte o carieră în această funcţie.

Profesorul inginer a fost numit prin delegaţie de conducerea Inspectoratului Judeţean Botoşani, urmând să ocupe funcţia de director adjunct al Liceului  „Dimitrie Cantemir” din Darabani în perioada 1.09.2015-1.09.2016. „Conjunctural sunt director adjunct. Voi încerca să fac un pic mai mult pe partea tehnică, dar nu mai mult decât d-l Ignat pentru care am tot respectul şi care e şi d-lui inginer şi să verific baza materială cu copiii din zonă. A fost foarte pripită numirea, eu am fost plecat la Iaşi, nu m-a forţat nimeni, am fost întrebat şi am cerut şi eu părerea, la rândul meu. Nu s-a pus nici un moment problema politic. Nu facem politică în şcoală şi nici nu mi s-au pus condiţii” a declarat pentru Darabaneni.ro, Corneliu Subotnicu, a doua zi după numirea sa în funcţie.Citiţi şi: Urmaşii designerului Cătălin Botezatu…de la Grupul Şcolar

Profesorul inginer care a fost declarat la începutul anului 2011 Botoşăneanul zilei, după articolele despre disign vestimentar apărute în presa online spune că va face în continuare echipă cu Florin Ignat, pe care îl înlocuieşte în funcţie. „Suntem o echipă, lucrăm împreună de foarte mulţi ani, am făcut proiecte care au dezvoltat învăţământul tehnic şi nu putem rupe echipa. E de dorit ca unul dintre directori să fie cu profil tehnologic pentru că şi curicula şi necesităţile învăţământului tehnologic sunt diferite de învăţământul teoretic şi cei din partea tehnică sunt mai avizaţi. Postul e cu delegaţie pentru un an de zile. Sunt la o vârstă în care nu-mi doresc carieră în aşa ceva” a mai precizat prof. Subotnicu.

VEZI şi: Prof. Corneliu Subotnicu-lectia de design vestimentar GALERIE FOTO
 
Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”Florin IgnatCorneliu Subotnicu
4:11 pm Vineri, 04 Septembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare