Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CS Darabani si Sanatatea, planuri de unire pentru Divizia CDărăbănenii au hotărât să dea mână cu mână pentru ca urbea de pe malul Prutului să aibă, în sfârşit, o echipă în al treilea eşalon fotbalistic şi asta în condiţiile în care la Darabani există acum o bază sportivă decentă şi doi tehnicieni valoroşi: Victor Găluşcă şi Radu Caşuba. CS Darabani şi Sănătatea se vor unifica, cea mai bună echipă urmând să evolueze în Liga a IV-a, iar echipa a doua în „Onoare”.

Dumitru Dănilă, preşedintele Sănătatea, a precizat că viitoarea echipă a oraşului, care va avea şi un satelit în divizia inferioară, va fi susţinută financiar de Primărie, dar şi de mai multe firme din Darabani, precum Sagrod, Alcarom sau Practic Comerţ. Dărăbănenii doresc să înfiinţeze o asociaţie non-profit, iar până la 2% din impozitul anual al firmelor respective, conform legii, să fie dirijat către echipa de fotbal. „Suntem în discuţii concretizate în proporţie de 80%. Săptămâna aceasta vom definitiva proiectul. Nu cunosc cifra de afaceri a celorlalte firme, dar în cazul Sagrod, ei plătesc impozit aproximativ 1 milion de euro pe an, iar 2% din această sumă înseamnă 20.000 de euro pe an. Am mai vorbit cu d-l Liviu Hrimiuc (Alcarom) şi Dan Strugaru (Practic Comerţ). Şi d-l primar a fost de acord” a declarat pentru Darabaneni.ro, Dumitru Dănilă.Vasile Floria, preşedintele CS Darabani, este ceva mai rezervat. „S-au purtat nişte discuţii, dar încă nu am făcut lotul, nu am întocmit documentaţia necesară. Sigur că pe asta mergem, pe o echipă bună” a spus Floria. Obiectivul echipei este de a promova în Divizia C în maxim doi ani. Dărăbănenii ar putea profita de pasa proastă prin care trece Luceafărul Mihai Eminescu după ratarea calificării în Divizia C şi este posibil să înregimenteze câţiva jucători de la echipa deputatului Verginel Gireadă. Reprezentanţii celor două echipe urmează să se întâlnească joi, 3 iulie, cu primarul Corneliu Aroşoaie pentru a perfecta proiectul privind viitorul fotbalului dărăbănean.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieCS DarabaniVasile FloriaDumitru DănilăVictor GăluşcăSanatatea DarabaniRadu Casuba
12:23 pm Miercuri, 02 Iulie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare