Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dimitrie Cantemir, „lingura de lemn” la etapa judeteana a Olimpiadei scolare la handbal GALERIE FOTO & VIDEO


Liceenii dărăbăneni au suferit două înfrângeri la etapa judeţeană a Olimpiadei sportului şcolar la handbal şi s-au clasat pe ultimul loc din patru echipe participante. Câştigătoarea era cunoscută încă de la fluierul de start al competiţiei: LPS Botoşani.

Liceele „Nicolae Iorga” şi „Grigore Antipa” din Botoşani, plus „Dimitrie Cantemir” din Darabani au fost sparringpartneri pentru LPS Botoşani, după ce „Regina Maria” din Dorohoi a declarat forfait. Astfel, s-a organizat un „triungiular” pentru desemnarea echipei care să se confrunte în finală cu LPS Botoşani. Iorga a depăşit Antipa cu 17-10, iar Dimitrie Cantemir a fost învins, pe rând, de Antipa şi Iorga cu 15-12, respectiv 26-16. „Cel mai atent jucător al dărăbănenilor”, aşa cum îl caracterizează prof. Mihai Rusu a fost Andrei Neleapcă. „Sunt ani cu vârfuri şi ani mai slabi d.p.d.v. al selecţiei. Dacă până acum doi ani am monopolizat această competiţie, de data aceasta am înregistrat o decădere. Echipa e în reconstrucţie şi vom încerca să revenim” a spus prof. Rusu.

Elevii dărăbăneni au fost susţinuţi de pe margine de mai multe cadre didactice de la Liceul „Dimitrie Cantemir”. Inevitabiulul s-a produs, şi LPS a învins în finală Nicolae Iorga cu 26-10. Profesorii şi-au exprimat încă o dată nemulţumirea faţă de faptul că LPS dezechilibrează această competiţie. „Am propus în nenumărate rânduri ca LPS să concureze separat, dar ne supunem hotărârii Ministerului Educaţiei. Este o problemă care persistă de 3-4 ani şi se pare că este un interes la mijloc pentru că liceele sportive trebuie să-şi justifice prezenţa cu aceste rezultate. Organizăm aceste competiţii, dar ei nu mai intră în calcul pentru că sunt câştigători din start” a declarat pentru Darabaneni.ro, prof. Alin Măntăluţă de la Liceul Teoretic „Grigore Antipa” din Botoşani. 

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria fotoTe-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”Liceul Teoretic „Grigore Antipa”Liceul „Nicolae Iorga”LPS Botosani
5:51 pm Sambata, 09 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare