Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

B.E.J. GUCEANU ADRIAN Publicaţie de vânzare imobiliarăPUBLICAŢIE DE VÂNZARE IMOBILIARĂ
Încheiată astăzi: 05.02.2016


Subsemnatul Guceanu Adrian, executor judecătoresc în circumscripţia Curţii de Apel Suceava, cu sediul în or. Darabani, str. 1 Decembrie, nr.158, jud. Botoşani.

În conformitate cu dispoziţiile art. 991 C.pr. civ., aducem la cunoştiinţă generală că, în data de 10.03.2016, ora 10.00, va avea loc la sediul Biroului executor judecătoresc Guceanu Adrian, vânzarea la licitaţie publică a imobilului situat în com. Coțușca, sat. Puțureni, jud. Botoşani, compus din:
-casă de locuit, construită din chirpici, acoperită cu tablă, formată din 2 camere și sală,
-grajd, construit din chirpici, acoperit cu carton,
-suprafața de 2.600 m.p. teren aferent construcțiilor, situat în sola 78, din care: suprafața de 2.220 m.p. situat în p.c.401/1 și suprafața de 380 m.p. teren curți-construcții, situat în p.c. 401
,

la preţul de 26.605 lei, reprezentând evaluarea imobilului conform preţului mediu de piaţă actual, stabilit în conformitate cu Raportul de expertiză tehnică judiciară, întocmit de expert Maxim Ioan și cheltuielile de executare silită.


Imobilul urmărit este liber de sarcini.
Prezenta publicaţie de vânzare a fost întocmită în conf. cu dispoziţiile art. 991 C.pr.civ.
Somăm pe toţi cei care pretind vreun drept asupra imobilelor urmărite să-l anunţe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare.
Invităm pe toţi cei care doresc să cumpere imobilul urmărit silit să se prezinte la data, locul  şi ora stabilită pentru vânzare, având asupra lor cartea de identitate şi până la această dată să prezinte oferte de cumpărare.
Potrivit dispoziţiilor art. 8431 Cod.pr.civ., ofertanţii trebuie să consemneze la dispoziţia executorului judecătoresc, cel mai târziu până la termenul de vânzare, o garanţie de participare de cel puţin 10% din preţul de pornire a licitaţiei imobilului.
În conf. cu dispoziţiile art. 843(3) C.pr.civ., creditorii urmăritori, intervienenţii, coproprietarii pe cote părţi şi titularii unui drept de preemţiune nu au obligaţia de a depune garanţia de participare.
Prezenta publicaţie de vânzare conţine un număr de două pagini şi va fi comunicat în şapte exemplare.

Executor judecătoresc,
Guceanu Adrian

Te-ar mai putea interesa si:  publicatie de vanzare imobiliaraBirou Executor Judecatoresc Guceanu AdrianBEJ Guceanu Adrianexecutor Guceanu AdrianAdrian Guceanu
8:06 pm Marti, 09 Februarie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare