Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ACS SĂNĂTATEA Calcule privind bugetul pentru returul campionatului FOTOConducerea ACS Sănătatea Darabani s-a întâlnit la începutul săptămânii cu mai mulți oameni de afaceri și apropiați ai fenomenului sportiv pentru a dezbate chestiuni privind viitorul apropiat al echipei de fotbal, în special bugetul. Alegerea Consiliului Director nu a mai avut loc pentru că au lipsit mai multe persoane.

”Am încercat să chem mai mulți oameni potenți financiar. Nu este asociația mea, nici a lui nea’ Vasile (n.r.-Dascălu)… Am discutat personal cu fiecare în parte” a spus președintele Dumitru Dănilă, care și-a exprimat dezamagirea fașă de numărul mic de suporteri care vin la stadion. Andrei Nenișcă, Dan Tîrniceru-Ifrim și Petrică Hrimiuc au participat la ședința la care mai erau așteptați Liviu Hrimiuc, Costel Romanescu, Costel Nazare, Cornel Chirilă sau Ovidiu Fecioru. Au fost puse pe tapet cheltuielile din turul campionatului care însumează 134.035 lei, cei mai mulți bani venind de la bugetul local (40.000 lei), SC Sagrod (32.000 lei) și SC Sancos (20.000 lei).Conducerea clubului speră să aibă aproximativ 150.000 lei și pentru returul campionatului pentru a menține echipa în eșalonul trei al fotbalului românesc. ”Am plecat cu un buget, dar mai putem face rectificări…Vreau să vă asigur că o să facem toate eforturile posibile, să ne zbatem cu toții…E o performanță istorică și ar fi păcat să nu ne putem descurca financiar” a spus Alin Gîrbaci, viceprimarul orașului Darabani.

S-a pus în discuție și posibilitatea ca echipa de fotbal să se deplaseze cu microbuzul pe care îl administrează Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă”, dar ar mai avea nevoie și de licență de transport, în acest sens. Pentru participarea la antrenamente s-au cheltuit pe transport 18.300 lei, iar o deplasare la Hărman a costat 2000 lei. Spiritele s-au încins, în final, între Alin Gîrbaci și Dan Tîrniceru. ”Nu cred că am dat bani pentru că am avut nevoie de voi, am dat de plăcere, atât cât am putut. Datorită echipei Sănătatea Darabani se știe în țara asta că există orașul Darabani, că este undeva unde-ntoarce uliul cu frâna de mână” a spus Tîrniceru. (foto: R.N.)

 
Te-ar mai putea interesa si:  ACS Sanatatea Darabani
12:07 pm , 18 Februarie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare