Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Tirniceru, „atac” la social-democrati, chiar si in lipsa: „...Din alea 3 gasti de la PNL, cati presedinti sunt?”Dan Tîrniceru-Ifrim nu s-a abţinut nici în ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Darabani, chiar dacă primarul Corneliu Aroşoaie nu a fost prezent la şedinţa aleşilor dărăbăneni. Consilierul independent l-a interpelat în lipsă pe edilul şef al urbei, şi nu a scăpat nici Ionel Nenişcă, colegul de partid al lui Aroşoaie, de replicile tăioase ale lui Tîrniceru.

Tîrniceru a adus aminte de emisiunea de la TeleM în care primarul Corneliu Aroşoaie a fost invitat, consilierul independent afirmând că primarul s-a lăudat la televizor cu proiectul de asfaltare de la Darabani care „a început în 2007, trebuia finalizat în 2008, dar un fost deputat de Darabani a spus că va fi finalizat în 2012 ca să nu mai cheltuim alţi bani pentru campania electorală, ceea ce s-a realizat în 2013”. Tîrniceru l-a ironizat pe edilul şef al urbei: „S-a lăudat cu marea asfaltare, ca dovadă că la ora actuală este asfaltat Corneştiul, Suseniul şi Lişmăniţa, dar aşteptăm să fie cald ca să se poată usca asfaltul”, fiind întrerupt, la un moment dat, de social-democratul Ionel Nenişcă.

Te rog, d-l Nenişcă, să nu mă întrerupi. Când o să mă vezi că-mi torn asfalt în ogradă, să-mi spui”, a spus Tîrniceru, făcând aluzie la faptul că, covorul asfaltic turnat anul trecut ar fi prins şi o parte din proprietatea consilierului social-democrat. „Ţin să-i aduc la cunoştinţă d-lui Tîrniceru că tot aici, în şedinţă, l-a felicitat pe d-l primar. Acum a întors-o” a spus Ionel Nenişcă. Ce-i drept, Tîrniceru i-a transmis primarului într-o şedinţă anterioară că dacă va fi finalizat covorul asfaltic ce traversează oraşul Darabani nu mai trebuie să-şi facă campanie electorală la alegerile locale următoare.

Consilierul independent a mai amintit de un subiect abordat în cadrul emisiunii televizate care i-a „atins” pe liberalii dărăbăneni, cel în care Aroşoaie a afirmat despre foştii să colegi de alianţă că sunt „trei grupuri sau grupe” şi a evitat să pronunţe numele preşedintelui PNL Darabani, Liviu Hrimiuc. „Poate nu ştie d-lui, din alea 3 găşti de la PNL, câţi preşedinţi sunt?...Probabil nu ştie cine este preşedintele, ar trebui să-i facem cunoştinţă” a fost interpelarea în lipsă adresată de Tîrniceru lui Aroşoaie. Răspunsul a venit de la preşedintele de şedinţă, Relu Cricleviţ. „Trei: la organizaţia de femei, la tineret şi la seniori” a spus zâmbind viceprimarul oraşului.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimIonel NenişcăRelu CriclevitLiviu HrimiucCL Darabani
9:47 pm , 02 Martie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare