Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Darabaniul are o nouă echipă de fotbal: INDEPENDENTUL. 80 de lei amendă la înfrângereOraşul Darabani mai are o echipă de fotbal după cele de juniori, futsal şi liga a IV-a din cadrul Asociaţiei Sănătatea. Este vorba de o echipă de minifotbal care va fi sponsorizată de consilierul local independent, Dan Tîrniceru-Ifrim, de unde şi numele echipei care adună „spuma” fotbalului dărăbănean, în lot fiind jucători precum  Alexandru Stancoschi, Vlad Costaş, Adrian Stîncă sau Cosmin Ştefănucî.

Independentul Darabani va disputa meciul de deschidere al noii competiţii botoşănene, vineri 18 martie, de la orele 17:00, dărăbănenii urmând să întâlnească Ambulanţa Botoşani pe terenul Colegiului „Gheorghe Asachi” (Electrocontact). 14 echipe s-au înscris în noul campionat de minifotbal: Viitorul Botoşani, Fire Team, Valahia, Elegant Glob, Viitorul Blândeşti, Academica Botoşani, Young Boys, Ambulanţa Botoşani, Progresul Bucecea, Independentul Darabani, Dinamo Albeşti, CS Flacăra Flămânzi, Spartani 1907 Flămânzi şi Forest Tudora. Acestea au achitat o taxă de înscriere de 150 de lei, urmând să mai plătească în jur de 40 de lei la fiecare meci pentru organizare (arbitraj, asistenţă medicală, închirierea terenului). Câştigătoarea pe judeţ va participa la faza naţională a Cupei României la Minifotbal, care va avea loc la Bistriţa, la jumătatea lunii iunie. Timpul fiind scurt, echipele din Botoşani vor disputa doar turul primului campionat de minifotbal.

Patronul „joacă” şi el tareEchipa Independentul Darabani este formată din majoritatea componenţilor câştigătoarei ultimei ediţii a Cupei Darabaneni.ro plus Vlad Costaş, Cosmin Ştefănucî şi portarul Alin Andruş. Jucătorii dărăbăneni vor câştiga câte 50 de lei la victorie şi 20 de lei la egal. Inedit este faptul că, în caz de înfrângere, fiecare fotbalist al echipei trebuie să aducă de acasă câte 80 de lei. Cel puţin aşa declară sponsorul echipei. „Vedem ce rezultate vor fi. Dacă pierd trebuie să dea 80 de lei de jucător” a spus Dan Tîrniceru-Ifrim, care a vorbit despre implicarea sa în fotbal şi la emisiunea Dialog Deschis de la TeleM, unde a fost invitat miercuri. Consilierul local a afirmat că se regăseşte mai bine în fotbal decât în politică, deoarece în sportul cu balonul rotund ar fi o competiţie mai corectă.


 
„Pentru Botoşani este o competiţie nouă. Suntem monitorizaţi de Federaţia Română de Minifotbal. Am înaintat şi documentaţia pentru a înfiinţa Asociaţia Judeţeană de Minifotbal. Toate pe parcurs. Acum să înceapă competiţia şi să vedem că este concurenţă şi plăcere de a juca fotbal şi la terenul mic şi apoi vor veni toate” a declarat pentru Darabaneni.ro, Ilie Andrici, vicepreşedintele AJF Botoşani, unul dintre organizatorii competiţiei. Meciurile se vor disputa pe terenurile sintetice de la Şcoala nr. 6 şi Colegiul „Gheorghe Asachi” (Electrocontact) din Botoşani.

Lot Independentul Darabani: Alin Andruş, Iulian Grigoraş, Adrian Stîncă, Alexandru Stancoschi, Răzvan Halaicu, Bogdan Ceică, Vlad Costaş, Cosmin Ştefănucî, Robert Gucianu.
Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimIlie AndriciminifotbalIndependentul Darabani
10:21 pm Miercuri, 16 Martie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare