Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii dărăbăneni aproape de un nou 10 la Bacalaureat. VEZI REZULTATELE LOR

 

Absolvenții de liceu, care au susținut examenul de Bacalaureat au aflat astăzi dacă au promovat sau nu. La ora 12:00 au fost afișate rezultatele parțiale, de dinainte de depunerea contestațiilor, elevii dărăbăneni fiind foarte aproape de o nouă notă de 10.

Tinerii care au susținut examenul de Bacalaureat în această vară au trăit astăzi emoțiile aflării rezultatelor. La nivel național, 97 de absolvenți au obținut media 10, cu mult mai mult față de anul trecut, când, înainte de contestații, au existat 56 de medii de 10. Promovabilitatea la nivel național a fost anul acesta de 71,4%, mai mare față de anul trecut când a fost 68,1%.  

La Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani au susținut examenul maturității 161 de elevi, reușind să promoveze 108. Cea mai mare notă a fost 9,95, fiind obținută de eleva Andra Elisa Ceică, iar cea mai mică, dintre cele care au asigurat promovarea, a fost 6,03. Elevii care sunt nemulțumiți de note au dreptul să depună contestații în cursul zilei de astăzi, între orele 16.00-20.00. Acestea vor fi rezolvate în perioada 6-9 iulie, iar pe 10 iulie vor fi afişate rezultatele finale.Pentru a fi declarat promovat la Bacalaureat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: 1) susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; 2) susţinerea tuturor probele scrise şi nota 5 la fiecare dintre acestea; 3) obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise. 

Vezi AICI notele obţinute de elevii darabaneni la BAC!Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”BacalaureatBacalaureat 2017
1:20 pm Miercuri, 05 Iulie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare