Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Viitorul Darabani

CSO Viitorul Darabani a rezistat o repriză în partida cu Foresta Suceava FOTO & VIDEO

Sambata, 17 Septembrie, 2022

Dărăbănenii nu au jucat rău la Suceava, dar nici nu au pus probleme în atac sucevenilor, care sunt o echipă bună de Liga a 3-a, probabil vor promova, dar nu au fost cu mult peste ”lanterna” seriei I a Ligii a 3-a. Bogdan Melinte a lansat primul semnal de alarmă în minutul 20, când l-a luat la țintă pe goalkeeperul sucevean Toma Niga, iar un minut mai târziu dărăbănenii dau lovitura prin Alexandru Arcip, care aduce liniștea în tribunele de pe Areni, după o ...  continuare »

Fara comentarii »

ACS FLACĂRA ERBICENI-CSO VIITORUL DARABANI 4-1 Calificare cu emoții în Liga a 3-a FOTO&VIDEO

Sambata, 25 Iunie, 2022

În repriza a doua, Iustin Tucaliuc și Andrei Ilaș le iau locul în teren fraților Bosînceanu, dar tot gazdele sunt la conducerea jocului. Și totuși, Ghiorghiciuc îl întinde pe Anton, apoi pierde un tempo pentru a finaliza, iar oaspeții echilibrează balanța partidei. Dărăbănenii din tribune conduc încă din startul partidei: ”Darabani! Darabani!”. Dar pe teren, gazdele obțin o nouă lovitură de la 11 m în minutul 66, transformată de același Bogdan ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare