Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

PARTY CU SPIRITE sau PARIU CU FRICA?

Sambata, 12 Noiembrie, 2011

În ambele cazuri tinerii dărăbăneni au ieşit câştigători, iar omenirea a scăpat şi de data aceasta de apocalipsă în ziua fatidică 11.11.2011.  continuare »

Fara comentarii »

BAL fara SPITAL

Sambata, 22 Octombrie, 2011

Liceenii au fost de părere că dacă SPITAL nu e la Darabani, măcar BAL să fie!...Şi în final au scăpat toţi nevătămaţi.  continuare »

1 Comentariu »

Bun ii mustul ghiurghiuliu

Joi, 20 Octombrie, 2011

Mihail Sadoveanu a fost fără doar şi poate un om căruia i-a plăcut foarte mult viaţa, iar elevii dărăbăneni au interpretat perfect scenele din viaţa şi opera scriitorului, la 50 de ani de la moartea sa.  continuare »

Fara comentarii »

"Dubla" pentru Carausu

Luni, 10 Octombrie, 2011

În loc să joace la nuntă, Gabriel Cărăuşu a jucat la Cupa Darabaneni.ro şi a câştigat titlul de cel mai bun jucător al competiţiei. Astfel, ginerică a relizat "dubla" cupă-nuntă şi pare mult mai atras de trofeul Darabaneni.ro decât de plicul cu care a plecat la nuntă.   continuare »

2 Comentarii »

Fotbal la inaltime

Miercuri, 05 Octombrie, 2011

Cupa Darabaneni.ro oferă timp de o săptămână reţeta unui fotbal de foarte bună calitate, chiar şi atunci când mingea se opreşte în tavanul Sălii de sport.   continuare »

Fara comentarii »

Trasul la bara?

Sambata, 01 Octombrie, 2011

Dacă trasul la frânghie este una dintre probele întrecerilor sportive pentru toţi, trasul la bară ar putea deveni o nouă disciplină sportivă pentru iubitorii de mişcare.  continuare »

1 Comentariu »

Cu Sneijder, la pescuit

Luni, 26 Septembrie, 2011

Chiar dacă gazdele şi-au creat mai multe ocazii în meciul AS Roma-CS Darabani, o singură minge a ajuns în plasa porţii lui Andruş, restul poposind în minciogul lui Sneijder & CO.  continuare »

2 Comentarii »

Apa, esenta fotbalului

Luni, 19 Septembrie, 2011

Dărăbănenii s-au convins în ultima perioadă că apa nu este numai esenţa vieţii, ci şi a fotbalului. Forţaţi de starea foarte proastă a gazonului Stadionului Orăşenesc, s-a pornit o campanie de udare a terenului. Doar că aceasta se realizează neuniform pe suprafaţa terenului, iar cantitatea de apă folosită este insuficientă. Rezultatul: un teren ars de culoare galbenă cu câteva „buline” verzi.   continuare »

Fara comentarii »

La multi ani pompieri!

Joi, 15 Septembrie, 2011

Cei mari au sărbătorit alături de cei mici în data de 13 septembrie Ziua Pompierilor din România. La mulţi ani!  continuare »

Fara comentarii »

Eroi au fost, eroi sunt inca…

Miercuri, 31 August, 2011

Parcul Eroilor din centrul oraşului cinsteşte memoria celor care s-au jertfit pentru apărarea patriei, dar şi a celor din zilele noastre, „căzuţi la datorie” pe băncile sale.   continuare »

Fara comentarii »

Tezaur folcloric

Sambata, 27 August, 2011

Ei sunt cea mai mare comoară a noastră...Şi dacă vor păstra şi tradiţiile neamului românesc, rezultă tezaurul nostru folcloric.   continuare »

1 Comentariu »

Feriti-va de sport???!

Marti, 23 August, 2011

Acest avertisment ("Pericol General!") se putea citi pe unul dintre stâlpii modernei săli de sport "Doina Melinte (Beşliu)" din Hudeşti. Acesta ar putea fi unul din motivele pentru care dărăbănenii nu au construit în localitate o sală asemănătoare...Pentru a fi în afara oricărui pericol.  continuare »

1 Comentariu »

Am "banda" mea, sunt invingator...

Duminica, 21 August, 2011

Conform ultimelor norme din campionatul judeţean, fiecare teren de fotbal trebuie să fie împrejmuit cu o bandă de protecţie. Dărăbănenii s-au conformat. Banda a avut un rol decisiv. Astfel, toţi suntem "protejaţi" şi lideri ai campionatului pentru cel puţin o săptămână.  continuare »

Fara comentarii »

Rogojesti Coupe

Luni, 15 August, 2011

Conform unei teorii, cheia dragostei se găseşte uneori într-o maşină cu mulţi cai putere. Nu a fost cazul şi la "Rogojeşti Cup", unde reprezentantele sexului frumos au asistat la meciuri pe una dintre maşinile fotbaliştilor. CS Darabani a câştigat turneul amical, şi nici schimbul de tricouri nu a mai avut loc...  continuare »

2 Comentarii »

Unde este cheia succesului?

Marti, 26 Iulie, 2011

Sunt cei mai frumoşi şi cei mai deştepţi, dar pe viitorul lor ar putea fi pus lacătul, în zona oraşului Darabani.   continuare »

2 Comentarii »

Din lac in put(e)!

Miercuri, 20 Iulie, 2011

Vremea caniculară te împinge uneori la gesturi disperate şi s-ar putea să cazi din lac în put(e), precum acest patruped. Viaţă de câine…  continuare »

Fara comentarii »

Unde esti tu, Tepes Doamne? ...La Bran

Sambata, 16 Iulie, 2011

Cine spune că românii nu-şi preţuiesc conducătorii? Şi în pas cu vremurile, Vlad Ţepeş este mai presus de toţi. Poate singurul care ne-ar putea scoate din criza actuală.  continuare »

Fara comentarii »

Vacanta a la Darabani

Duminica, 10 Iulie, 2011

Peisajul seamănă cu cel de la iaz la Bălăşescu, dar nu e. Este la mare, mare distanţă de Darabani.  continuare »

2 Comentarii »

Liber la Primarie!

Marti, 14 Iunie, 2011

Aceasta este imaginea Primăriei din Orăşelul copiilor. Un joc pentru cei mici, o realitate pentru cei mai mari. Cam ca la unele şedinţe de Consiliu Local. Evident, nu de la noi...  continuare »

1 Comentariu »

Apus darabanean

Joi, 09 Iunie, 2011

Soarele a apus deasupra oraşului Darabani. Nu şi speranţele dărăbănenilor de mai bine. Foto: Lucian Bălăucă  continuare »

1 Comentariu »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare