Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Poza saptamanii

BACU-END, pa durere!

Miercuri, 11 Iunie, 2014

Până la finalul examenului de Bacalaureat, elevii vor avea frecvent dureri de cap.  continuare »

Fara comentarii »

RIO de la malul Prutului

Joi, 05 Iunie, 2014

Dacă fotbal nu e, măcar plajă să fie! Unii dintre jucătorii de rezervă ai CS Darabani s-au bronzat în timpul meciului de vacanţă cu Sportivul Truşeşti. (foto: Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Ziua independentului?

Vineri, 30 Mai, 2014

Consilierul independent Dan Tîrniceru-Ifrim nu sărbătoreşte Ziua Independenţei, nici accederea lui Mircea Diaconu în Parlamentul European, ci golul marcat de Sănătatea în poarta celor de la CS Darabani. Până la urmă nu a fost să fie ziua independentului, deoarece CS s-a impus în faţa echipe sale favorite cu 4-2.  continuare »

Fara comentarii »

Sa-i dam bice la vot! Europa, venim!

Luni, 26 Mai, 2014

Unii dintre dărăbăneni s-au pornit deja spre Bruxelles, via secţia de votare de la graniţa de est a Uniunii Europene.  continuare »

Fara comentarii »

Darabani, „floare" din colţul Moldovei

Duminica, 25 Mai, 2014

Darabani...un oraş care dă întotdeauna bine...în poze.  continuare »

Fara comentarii »

Bucurosi de oaspeti

Joi, 22 Mai, 2014

Unii dărăbăneni au fost extrem de bucuroşi pentru că politicienii de la Bucureşti au vizitat urbea de pe malul Prutului. (foto: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Am cosia mea, sunt fericit...

Luni, 19 Mai, 2014

În condiţiile actuale, să fie oare acesta viitorul tinerilor din oraşul Darabani? (foto: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Culori pe cer

Joi, 15 Mai, 2014

Au şi ploile acestea farmecul lor: pe lângă faptul că sunt benefice agriculturii, momentele de după dau bine şi în poză.  continuare »

Fara comentarii »

Ciupercile apar dupa ploaie...si in campania electorala

Duminica, 11 Mai, 2014

Politicienii ne vând gogoşi în campania electorală, câţiva negustori ambulanţi vând şi ei ciuperci în centrul oraşului Darabani. Fiecare, după posibilităţi.  continuare »

Fara comentarii »

Fotbal la maxx?

Luni, 05 Mai, 2014

Suporterii dărăbăneni se bucură după victoria echipei favorite....sau compară fotbalul jucat astăzi cu cel de pe vremea lui Dinu Stoian...şi din această cauză i-a apucat râsul? (foto: Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Venit, cantat...votat

Miercuri, 30 Aprilie, 2014

Vine Goran Bregovic şi la Hudeşti, mai ales acum, după ce Căminul Cultural din comună a fost renovat? În campania electorală orice este posibil.  continuare »

Fara comentarii »

TransULTRAS Tudora

Duminica, 27 Aprilie, 2014

Se ştie: ce-i mai înfocaţi suporteri stau în peluză. Regula a fost respectată şi la Tudora, unde echipa comunei a umilit CS Darabani (scor 7-0). Ultraşii care au luat loc într-o peluză...mobilă au „udat” victoria echipei favorite cu bere.  continuare »

Fara comentarii »

Micul Hagi

Sambata, 26 Aprilie, 2014

Odată cu jucătorii de la Viitorul Dersca (foto fundal), un foarte tânăr dărăbănean a făcut încălzirea pe marginea terenului. El reprezintă viitorul fotbalului dărăbănean. (foto: Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

„Razboinicii luminii”

Joi, 24 Aprilie, 2014

CS Darabani şi Viitorul Dersca s-au „războit” în oraşul de pe malul Prutului de Sf. Gheorghe. La final, doar oaspeţii au sărbătorit de două ori: pentru cele trei puncte şi ziua onomastică. (foto: Cristian STUDIO)  continuare »

Fara comentarii »

Hristos a inviat!

Duminica, 20 Aprilie, 2014

Dărăbănenii au luat parte cu mic, cu mare la minunea Învierii Domnului. (foto: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)  continuare »

Fara comentarii »

Teioasa (Darabani) - Saptamana sau Anul Patimilor?

Vineri, 18 Aprilie, 2014

Aceasta este o imagine din cartierul Teioasa al oraşului Darabani în anul de graţie 2014 cu două scrutinuri electorale. Oameni săraci aflaţi în...Săptămâna Patimilor...De-ar fi numai o săptămână?! Drumul respectiv se află în planurile autorităţilor locale pentru asfaltare, dar atât timp cât în evidenţele guvernanţilor figurăm Dărbani sau Dărăbani, sunt şanse mici să se întâmple acest lucru anul acesta.  continuare »

Fara comentarii »

Hora de la Bajura

Luni, 14 Aprilie, 2014

Chiar dacă secularul clopot al şcolii din Bajura nu mai este folosit în prezent, tradiţiile populare sunt duse mai departe. Tinerii bajureni au încins o horă sub privirile admirative ale celor mari.  continuare »

Fara comentarii »

Fiecare echipa...cu RAUL ei

Duminica, 06 Aprilie, 2014

Echipe de calibru ale Europei au avut câte un Raul în lot: Real Madrid pe Raul Gonzalez, Steaua Bucureşti pe Raul Rusescu...iar CS Darabani pe... Raul Ştefănică.  continuare »

Fara comentarii »

Stop VOT

Sambata, 05 Aprilie, 2014

În timp ce aleşii dărăbăneni retrăgeau de pe ordinea de zi a ultimei şedinţe de Consiliu Local proiectul privind rezilierea contractului de concesiune cu firma Nord Express, un autoturism cu număr de înmatriculare sugestiv era parcat lângă autogara cu pricina.  continuare »

Fara comentarii »

Aşchia nu sare departe de...terenul de fotbal

Luni, 31 Martie, 2014

Ce spuneţi? Are priză mai bună decât tatăl său? (n.r.-Alin Andruş, portarul echipei de fotbal CS Darabani). Antrenorul Victor Găluşcă a pus deja ochii pe acest copil minunat.  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare