Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CUPA DARABANENI.RO Pentru noi, toţi sunteţi câştigători! GALERIE FOTO

Atmosferă frumoasă, meciuri intens disputate şi copii foarte buni, acestea au fost ingredientele ultimei zile a ediţiei a V-a a Cupei Darabaneni.ro, competiţie de fotbal în sală organizată de ziarul online în parteneriat cu Primăria Darabani, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani şi Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”.

Finala mică i-a adus faţă în faţă pe tinerii de la Arsenal Havârna şi liceenii reuniţi sub titulatura FC Cracovia, cu fotbalişti originari din Hudeşti. Cracovia a marcat primele două goluri în uralele Sălii de sport din Darabani, dar jucătorii din Havârna au avut capacitatea să revină şi au schimbat deznodământul partidei, impunându-se în final cu 6-4. În marea finală s-au întâlnit Asy Team şi Young Boys. Gucianu & Co au condus ostilităţile încă din start, ducând în minutul 22 meciul la scor de neprezentare, dar echipa lui Alexandru Ţîmpău a revenit în mitanul secund prin reuşitele lui Cosmin Curtean şi Sebi Frumuzache, şi au fost la un pas de egalare, dar „trasorul” lui Curtean s-a întors în teren din bara lui Andrei Alexoaie. Fair-play, toţi jucătorii s-au îmbrăţişat la final, iar Sebastian Guceanu a primit trofeul Darabaneni.ro de la micul Alexandru Bălăucă, în aplauzele tuturor. Mulţi spun că această ediţie a fost mai reuşită faţă de cea de anul trecut, alţii susţin contrariul, iar noi nutrim speranţa că următoarea ediţie va fi cea ma bună.

Finala mică: Arsenal Havârna-FC Cracovia 6-4
Au marcat: Dănuţ Nichifor (‘13), Cosmin Onofrei (‘16, ‘37), Bogdan Dumitraşcu (‘32), Alexandru Discălicău (‘40), Mihai Alexa (‘34) / Alexandru Horeanu (‘4), Cristian Căpraru (‘6, ‘33), Florin Grădinaru (‘14)

Finala mare: Asy Team-Young Boys 3-2
Au marcat: Cosmin Papaghiuc (‘9), Sebastian Gucianu (‘10, ‘22) / Cosmin Curtean (24), Sebi Frumuzache (‘35)Câştigătorii au primit premii în bani datorită sponsorilor (Primăria Darabani, II Tîrniceru, Casa Andrei, Ded Com şi Sagrod), şi echipament sportiv (tricouri şi mingi originale Nexxo) din partea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Botoşani, cărora le mulţumim foarte mult. 

Locul IV: FC Cracovia-minge futsal
Locul III: Arsenal Havârna 300 lei
Locul II: Young Boys 400 lei
Locul I: Asy Team 500 lei
Goalgheterul competiţiei: Alexandru Cimpoeşu-minge futsal
Cel mai bun portar: Fernando Hrimiuc-100 lei
Cel mai bun jucător: Cosmin Curtean-100 lei
Cel mai determinat jucător: Bogdan Dumitraşcu -100 lei şi minge de fotbal.
Parteneri media: TV Darmir, Botoşani Online, Botosaneni.ro.

Meciurile au fost arbitrate foarte bine de profesorii de sport Ovidiu Ştefănucă şi Vasile Grigoraş, comisia tehnică fiind condusă de prof. Mihai Rusu. Asistenţa medicală a fost asigurată de Nicu Iordache. Patru persoane au contribuit la imortalizarea momentelor de la această ediţie a Cupei Darabaneni.ro: Cristian Răcnea (Cristian Studio), Alexandru Aioanei, Lucian Bălăucă (Darabaneni.ro), Vali Barbazan (StiriHudesti.ro). Toate partidele au fost transmise în direct de TV Darmir, prin bunăvoinţa d-lui Dan Teioşanu, cu ajutorul cameramanului Cornel Bejinariu, şi comentate de Liviu Andronic, managerul Şcolii de Arte şi Meserii Botoşani, cărora le mulţumim de asemenea. Felicitări tuturor!

Click pe fotografie pentru a viziona foarte multe imagini de la ediţia a V-a a Cupei Darabaneni.ro

Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniOvidiu StefanucaLiviu AndronicCupa Darabaneni.roII TirniceruCasa AndreiDED COMSagrodTV DarmirVasile GrigorasCristian RacneaDan Teiosanu
7:34 pm Marti, 08 Noiembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare