Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Se prelungește termenul de înscriere la CUPA DARABANENI.RO VEZI noile condiții

Deoarece majoritatea jucătorilor de fotbal sunt angrenați week-endul acesta în competițiile FRF și AJF, organizatorii Cupei Darabaneni.ro la fotbal au decis prelungirea perioadei de înscriere în competiție. Până cel târziu luni, 1 octombrie orele 12:00, delegații echipelor trebuie să predea organizatorilor foile de joc completate, copiile CI și adeverințele medicale ale jucătorilor. Prin bunăvoința sponsorilor competiției, Primăria și Consiliul Local Darabani, Casa Andrei, II Tîrniceru și Cabinet Avocat Hrimiuc Petrică, am eliminat și taxa de înscriere de 100 lei.

De asemenea, pentru că mai mulți tineri care nu au împlinit încă 16 ani și-au dorit foarte mult să participe la cea de-a VI-a ediție a Cupei Darabaneni.ro, am lărgit limita minimă de vârstă a participanților la 15 ani împliniți. Vă reamintim că organizatorii Cupei Darabaneni.ro sunt ziarul online al orașului Darabani în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani, Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă” și Liceul ”Dimitrie Cantemir” Darabani. Și în acest an premiile în bani vor fi substanțiale, iar câștigătorii vor fi recompensați și cu echipament sportiv. Vor fi premiați cel mai bun portar, cel mai bun jucător și goalgeterul competiției. Partenerii media ai Cupei Darabaneni.ro sunt TV Darmir, care va filma meciurile, și publicația Botoșani Online.VEZI AICI regulamentul competiției. Descarcă de AICI  formularul de înscriere la Cupa Darabaneni.ro, ediția 2018.

Relații suplimentare și înscrieri la numerele de tel.: 0747858515, 0754906930 sau 0746974844
.

Te-ar mai putea interesa si:  Cupa Darabaneni.ro
2:20 pm Sambata, 29 Septembrie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare