Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
alegeri locale 2020
Votăm pentru viitorul copiilor noștri!
Duminica, 27 Septembrie, 2020
La fiecare patru ani nu punem speranța în politicieni că le va fi mai bine copiilor noștri. Să fie zâmbetul acestui copil un semn bun, de data aceasta? continuare »
Viceprimarul orașului, la urne împreună cu familia ”Am votat pentru dezvoltare…” GALERIEFOTO
Duminica, 27 Septembrie, 2020”Am votat pentru dezvoltare și pentru viitorul orașului” a declarat pentru Darabaneni.ro, actualul viceprimar al orașului, la ieșirea de la urne. ”Îmi pare sincer rău de evenimentele petrecute” a mai afirmat Mihai-Alin Gîrbaci în legătură cu faptul că a fost nevoit să stea în izolare în perioada campaniei electorale, dar nu a dorit să comenteze mai mult acest subiect. Candidatul PNL la Primăria Darabani a spus că datorită pandemiei, prezența la ... continuare »
S-au stabilit președinții secțiilor de votare la alegerile locale. VEZI cine sunt aceștia
Duminica, 13 Septembrie, 2020Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunțt că, în data de 12 septembrie 2020, au avut loc, la sediile birourilor electorale de circumscripție județene și Biroului electoral de circumscripție a municipiului București, ședințele publice pentru desemnarea prin tragere la sorți computerizată a președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. ... continuare »
Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”