Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ziua clientului BCR din DarabaniParcarea din faţa BCR din localitate a fost ocupată în proporţie de 100 %, joi 26.01.2010, începând cu orele 16:00, deoarece reprezentanţii băncii au sărbătorit împreună cu clienţii lor, „Ziua clientului BCR”. La această manifestare au participat aproximativ 50 de persoane, salariaţi ai băncii şi oameni de afaceri dărăbăneni. Gazda evenimentului a fost Liviu Ţului, director executiv BCR Darabani. „Vreau să vă mulţumesc că sunteţi clienţi BCR, o parte dintre d-voastră chiar de la deschiderea băncii, din 1991, şi în al doilea rând vreau să vă mulţumesc că aţi acceptat invitaţia noastră de a sărbători alături de noi Ziua clientului BCR. Eu vreau să vă asigur de toată disponibilitatea noastră, astfel încât orice oportunitate să o putem concretiza într-un parteneriat durabil şi reciproc avantajos” s-a adresat Liviu Ţului asistenţei.Fiecare dintre clienţi a primit câte o mapă de prezentare cu produsele şi serviciile băncii. „Dorim să vă asigurăm în permanenţă un portofoliu complex de produse şi servicii bazate pe calitate, încredere, profesionalism şi accesabilitate” se arată în scrisoarea, adresată clienţilor, din mapa respectivă.

Te-ar mai putea interesa si:  BCRZiua clientului BCRLiviu Tului
3:38 pm Vineri, 27 Ianuarie, 2012

5 Comentarii la “Ziua clientului BCR din Darabani ”

 1. BatMan spune:

  Va-ti trezit si voi , Din 1991 si pana in prezent nu am auzit de asa ceva. Ce face concurenta ......

 2. lucian spune:

  După părerea mea, sună urât, prea rece, prea afacerist şi prea respingător sitagma "ziua clientului". Poate mai numerit ar fi fost "Ziua colaboratorului BCR" sau "Ziua partenerului BCR", dar asta ţine de politica serviciului dumneavoastră de comunicare cu "clienţii". A fost un eveniment închis (n-am aflat decât din prea electronică) n-aţi făcut prea multă reclamă acţiunii. Poate altă dată. Succes!

 3. flavia spune:

  Cine/i clientul? Ionică Şchiopu de la primărie?

 4. cry spune:

  Mai bine se numea ''ziua angajatilor bcr''

 5. albert spune:

  ziua arogantilor din bcr,o singura persoana din bcr nu era ca voi dar a plecat la BT

 6. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Zeci de botoșăneni stau la rând pentru a-și cumpăra bucatele de Paști, o imagine mai des întâlnită în vremurile de mult apuse. Să fie acesta un semn că pandemia este la final sau este acesta chiar rezultatul crizei sanitare?


Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare