talharie
Dărăbăneancă tâlhărită în plină stradă de doi adolescenţi
Vineri, 20 Noiembrie, 2015

În urma cercetărilor, au fost identificaţi doi minori, în vârstă de 15 ani și respectiv 16 ani, ambii din municipiul Dorohoi, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea faptei reclamate. În fapt, s-a stabilit că, în seara de 18.11.2015, cei doi ar fi acostat persoana vătămată, în timp ce aceasta aștepta un mijloc de transport pentru a se deplasa în localitatea de domiciliu şi, întrebuinţând violenţa, i-au sustras un telefon mobil și o sumă de bani, ... continuare »
REVOLTĂTOR Dărăbăneancă tâlhărită în propria-i casă „Înainte de pensie nu aveam nici un franc, acum nici atât”
Marti, 24 Martie, 2015
Sâmbătă după-amiază, în jurul orelor 16:30, C.F. a fost alertată de vecinii săi că doi indivizi dau târcoale locuinţei sale. Femeia a intrat în casă şi a dat nas în nas cu hoţul. „Și am început să fac zarvă, să strig, el m-a izbit jos, mi-a luat baticul de pe cap și mi l-a înfășurat de două ori în jurul gâtului și mi-o strâns bine baticul și o batistă în gură şi mi-a pus piciorul pe umăr că și acum mă doare umărul…Aici a lucrat ... continuare »
Darabanean pus sub control judiciar dupa ce o batrana de 80 de ani a fost talharita la 2 noaptea
Miercuri, 10 Septembrie, 2014
La data de 07.09.2014, în jurul orelor 11:30, poliţiştii din oraşul Darabani au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112, de către o femeie de 80 ani, din localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 05/06.09.2014, în jurul orelor 02:00, un tânăr a pătruns prin efracţie în locuinţa sa şi, împiedicând-o să strige după ajutor, i-a sustras o sumă de bani. Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea lui R. M. de 19 ani, d ... continuare »
Tanar din Bajura, talharit si abandonat langa Mangalia
Luni, 25 August, 2014

Un tânăr de 22 de ani din satul Bajura, judeţul Botoşani, a fost victima unei tâlhării petrecute la Limanu, judeţul Constanţa. Joi, la orele serii, în timp ce se deplasa pe raza localităţii Limanu, pentru a colecta donaţii în scop umanitar, bărbatul a fost acostat de trei bărbaţi, scrie Ziua de Constanţa. Potrivit anchetatorilor, cei trei suspecţi au utilizat acte de violenţă şi ameninţare cu un obiect metalic şi l-au ... continuare »
Câteva imagini mai strălucite de la prima ediție a Maratonul Nordului din Botoșani.

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”
Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!