Bogdan Ceica
Sănătatea le-a dat 5 celor din Flămânzi. Dărăbănenii l-au salvat pe central de furia oaspeţilor şi se pregătesc pentru nuntă
Duminica, 23 August, 2015
Lotul echipei Flacăra Flămânzi s-a subţiat considerabil, oaspeţii adunând 13 jucători pentru confruntarea cu dărăbănenii, iar deznodământul a fost unul previzibil, partida fiind una la discreţia gazdelor. După mai puţin de 10 minute de joc, Răzvan Halaicu şutează în bara lui Popovici, iar balonul ajunge la Sebastian Gucianu, care deschide scorul. Dărăbănenii şi-au dublat avantajul prin Sebastian Ştefănică, după un aut executat de la margine de Ionuţ ... continuare »
Dărăbănenii au bătut CUPA la Hudeşti „Strângem rândurile şi vom avea o echipă bună” GALERIE FOTO
Duminica, 08 Martie, 2015

Chiar dacă pe foaia de joc a dărăbănenilor au fost trecuţi cinci oficiali, doar delegatul Costel Nechifor şi-a dirijat echipa de pe margine. „Eu am fost delegat, antrenor şi preşedinte, ceilalţi au fost ocupaţi. Am făcut echipa cu băieţii. Strângem rândurile şi vom avea o echipă bună” a precizat Nechifor. Minutul 13 s-a dovedit unul cu ghinion pentru oaspeţi, când Bogdan Zamfirache speculează o nesincronizare în apărarea dărăbănenilor şi deschide ... continuare »
Câteva imagini mai strălucite de la prima ediție a Maratonul Nordului din Botoșani.

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”
Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!