Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

32,6% din locuinte au fost recenzate in primele cinci zileComisia Locală de Recensământ a realizat un bilanţ al recensământului populaţiei şi locuinţelor (RPL) din oraşul Darabani şi satele limitrofe (Bajura, Eşanca şi Lişmăniţa) în perioada 20-24.10.2011. Cei şapte recenzori şefi de pe raza oraşului Darabani au prezentat fiecare numărul de locuinţe care au fost recenzate în fiecare sector de recensământ. Astfel, din numărul total de 4230 de locuinţe au fost recenzate până marţi 1379, rezultând un procent de 32,6% locuinţe recenzate în primele cinci zile.

Paulică Zahariea, secretarul oraşului, a participat marţi la Prefectura Botoşani la o şedinţă cu privire la stadiul derulării RPL şi a problemelor identificate, întâlnire la care au participat toţi secretarii municipiilor şi oraşelor din judeţul Botoşani. „Până acum nu am întâlnit probleme deosebite, aşa cum s-a întâmplat în alte oraşe unde unii recenzori nu au fost primiţi în locuinţe. Majoritatea dărăbănenilor locuiesc la case şi este mai uşor de efectuat această operaţiune”, a declarat pentru Darabaneni.ro Paulică Zahariea, coordonatorul RPL la nivelul oraşului Darabani.


10:17 pm Marti, 25 Octombrie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Zeci de botoșăneni stau la rând pentru a-și cumpăra bucatele de Paști, o imagine mai des întâlnită în vremurile de mult apuse. Să fie acesta un semn că pandemia este la final sau este acesta chiar rezultatul crizei sanitare?


Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare